Nya stolar:)

Passade även på att beställa nya stolar till vårt matbord idag:) så lagom till vi kommer hem från Moskva levereras sex efterlängtade stolar till oss:))

Vilken dag:)

Det bästa med att gå upp tidigt är att man får så mycket gjort:) när klockan var 10.10 idag hade jag hunnit äta frukost två gånger. Gått en promenad med Sofie, tvättat och hängt en maskin, fikat på marran och handlat... Det hade jag aldrig hunnit om jag gått upp i normaltid:))

Idag har vi även hunnit med att göra Gävle och ätit lunch med Charlotta på bocken. Efter lunchen åkte vi hem till hennes nya lägenhet och fikade. En väldigt fin lya hade hon inskaffat till sig å pyret:) Vilma utforskade allt där, hon klättrade högt och lågt... Och skulle pilla på allt och lite till:) innan det var dags för att åka hemåt.

Sist men inte minst hann vi å säga hej till Maria och affe innan det var dags att göra kvällen här hemma.

Vilma sover som en stock och jag lika så om en stund. Lika bra att ta vara på de timmar som ges:))

Morgonmys och Barnkanalen :)

Vilma har lekt med sin docka hela morgonen. Kul å skriva hela morgonen när klockan är 06.37,men vi har ju varit vakna mer än en timme nu...

Liten börjar bli stor...

Och hemskt morgonpigg... Försökte få henne å ligga kvar och mysa men det slutade med att hon gick ner från sängen själv, öppnade sovrums dörren och jag hör henne nu sitta och leka... Bäst och gå upp innan det händer något tok...

Vilma fixar egen frisyr:))

Bus med Ella

På eftermiddagen åkte vi ut till Mikko och Helena för lite mys och bus.

Varje gång blir jag lika glad att vi lyckade få barn med 12 dagars mellanrum. Det är så kul att se deras utveckling tillsammans<3

Träning:)

Idag var det dagligen för lunchträning! Min kropp mår så mycket bättre när jag får träna:) idag kunde jag vara med då mallan svärmor passade Vilma! De verkade haft en riktigt mysig timme tillsammans och man märker väl att hon känner sig trygg med Charlotta.

Godnatt

Nu är det Natti Natti på smedsgatan och jag håller tummarna på att lillhjärtat sover till iallafall 05.30:))

Helgens väder?!?!

Tror bad bad blir ett måste!

Vilma och kompisen Ellie

Sämre väder?!

Hade nästan lite förhoppningar idag om sämre när jag slog upp mina blå klockan 05.10 om att det skulle bli en mulen dag, men ack nej...

Åter en varm och solig dag:) och mer värme kommer det till helgen... Om inte jag ska behöva gå upp klockan fem hela veckan lär jag komma på något som gör det svalare i vilmas rum...

Idag var det iallafall dags för återbesök hos läkaren. Knölarna verkar ofarliga, men det ville göra ytterligare prover. De finns en risk för körtelfeber men då borde jag må sämre...tyckte både jag och läkaren:)

Vilma var med Johanna under tiden. Lillhjärtat var så ledsen och vägrade sova innan jag gick. Johanna löste iallafall det hela galant:)) Vilma verkade trivas i hennes sällskap:)

Vi avslutade med bad i storvik. Jag, Sofie, Johanna och lilla V:) ett bra avslut på en varm dag.

Kvällsbad

Det har varit några riktigtvarma dagar och jag tror Vilma tycker det är lite jobbigt att gå runt konstant svettig. I går kväll hade vi båda nog behövt ett kvällsdopp, men att åka i väg någonstans var inte aktuellt så vilma fick plaska i baljan:))

Mor och dotterdag:)

Vi hade en supermysig dag fast att vi egentligen inte gjorde någonting.

Vi kom hem från högbo lagom till em-finalen i fotboll. Norge skulle försöka bryta Tysklands svit, men för att det ska lyckas bör man göra mål och helst när de fick två straffar. Tyskland vann iallafall till slut med 1-0 och jag tror nog att jag tyckte det var rättvist.


Vilma väntar på samtal från pappa

43 minuter senare och vilma sover fortfarande som en stock:))

Högbo och glassar

Algerna har fortfarande greppet om Storsjön så jag och vilmisen åkte till högbo för att få bada lite.

Sötnöten sover nu skönt i skuggan medan jag äter iskall vattenmelon och bara njuter av att få lite egentid.

Inväntar mallan:)

Jag och Vilma har varit vakna sen fem... Lite väl tidigt tycker jag, men jag tror hon tycker det är för varmt att sova:(

Nu inväntar vi mallan för en morgonprommis i finvädret. Känns som det kommer bli en varm dag...

Helenas kort:)

 

Ett superlyckat kalas

Vilma har idag fått fiska sin första fiskdamm. Där fick hon en liten fin påse speciellt till henne med namn, majakrokar, smoothis, och ett lite finare sugrör.

Fikat var fantastiskt och barnen hade väldigt kul:) födelsedags barnet ellie var så goooo när alla sjöng för henne och hon fick smaka på tårta:)

1 års kalas blev till poolparty:)

Elin, Mirabelle och Vilma:)

I bilen på väg till kalas:)

Bad blev till bus...

Väl framme i stuga, svettiga och hungriga som få såg vi hur vattnet lyste grönt:( algerna har invaderat Storsjön:( tur att det vankades mat och bus för hela slanten istället.
Vilma busade med hundarna och är mer eller mindre orädd för dom hur närgångna de än är:)

Tränat klart:)

Nu åker vi till forslunds stuga och äter lunch å badar:))

Morgonstund har guld i mun :)

Snart vankas träning:)) håller tummarna på att Vilma tänker sova då...

Läkarbesöket

Igår fick jag provsvaren... Proverna såg bra ut, men jag fick en ny tid på måndag då en äldre mer rutinerad läkare oxå skulle känna å klämma... För att vara säkra på att rätt diagnos ställdes. Hon avslutade samtalet -hoppas jag inte skrämt upp dig för mycket nu och ha en trevlig helg:)

Vår huligan:)

Jul. 26, 2013

Vi hann även med en cykeltur:) Vilma älskar och cykla så varför inte göra det till en rutin fina sommarkvällar som denna:))

Bad i högbo:)

Det har nog varit sommarens varmaste dag i dag... Strålande sol och i stort sätt vindstilla. Det kom dock en jätteregnskur vid på eftermiddagen, men när den dragit över blev det fint igen.

Dagen tillbringades i högbo med Johanna. Vilma trivdes bättre än förväntat i sanden och hade nog kunnat sitta i vattenbrynet hela dagen och lekt. Det bästa upptäckten var nog att hon inte åt sanden:))

Gårdagens busunge i högbo

Högbo känns lite som vår trädgård då vi varit där väldigt mycket denna sommar;) har man ingen egen lär man göra det bästa av situationen:)

Cykeltur

På kvällskvisten passade vi på att cyklamen sväng i det helt underbara vädret. Vi passade då på att stanna till i forslunds stuga för lite paus.

Vilma lekte bland hundar och bollar som hon aldrig gjort annat. Hon trivdes så bra där att hon började tok grina när vi skulle cykla hem. Lilla hjärtat<3
Tyvärr tog batterierna slut precis när vi kom dit:(

Gräsänka:(

I morse klockan 06.45 körde jag och vilmisen in pappa D till stationen. Några tårar rullade från mina kinder, men inte ens en hundradel av de tårar som sprutade förra året...
Det känns faktiskt ganska bra. För tillfället sitter D på ett tåg till Finland för ett 10 dagar långt träningsläger och när de kommer tillbaka till Moskva åker vi dit. Det är säkert en bidragande orsak till att allt känns så bra, en annan orsak är nog att jag känner mig som världens lyckligaste<3

Vid lunch kom svärmor hit. Vi åkte till högbo för lunch och mys innan det var dags för mitt läkarbesök.

Kände jag mig inte sjuk före läkarbesöket gjorde jag ju det efter... 4-5 blodprov senare kände jag mig rätt mör, men förhoppningsvis är det snälla knölar fast de vill nog ta bort dom iallafall... Stackars mig!

Vilma och farmor hade haft det jättebra när jag var borta. Verkade nästan som Vilma inte ens märkt att jag varit borta.

Vilma å geten:)

Lunch på Ikea

Och shopping på Elgiganten:) jag och vilmisen fick en ny padda så vi kan djupa med pappa D utan krångel:))

Sofie och Vilma myser i soffan<3

Jul. 23, 2013

Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag hos Micke och Sofie. Det bjöds på tårta och massor av andra gosaker. Deras altan var fantastisk och kommer bli hur fin som helst. Tror altanen är större än huset;) väntar med spänning hur det kommer bli när alla möbler kommer på plats.

Nu sitter vi bänkade framför Zlatan, mumsar kakor och popcorn. När D åkt på torsdag lovar jag att försöka hålla mig till gosaker fredag-söndag för det här håller inte i längden:))

Jul. 23, 2013

Nu är vi påväg till Micke och Sofie för lite fika på deras nya altan:) i skrivande stund är D inne på köpis och shoppar lite medan jag vaktar vilmisen som sover.

På förmiddagen har vi båda hunnit träna. I love kettelbell och hoppas verkligen jag kommer kunna få tid till det även när D åkt...

Måste även skriva att D var och storhandlade med vilmisen innan jag ens slagit upp mina blå... Han är helt enkelt fantastisk min käre sambo som låter mig vila upp batterierna innan han åker...


Storviksbadet

Vi började dagen med pappersarbete. Beställning av familjebevis mm till våra visum. Det är ju inte bara att åka till Ryssland om man säger så. Det ska fixas och trixas... Men nu är det gjort och förhoppningsvis om allt går som tänkt åker vi över den 6 augusti:))

Efter lunch åkte vi till storviksbadet, vårt nya favorit badställe. Vilma verkligen älskar att strosa runt där bland poolerna:)

På vägen hem stannade vi och åt tårta hos Helena å Mikko. Vi vuxna snackade skit medan småtjejerna busade.

På kvällskvisten passade jag och mallan på att träna:) 5km löpning och lite gym. Kändes som det var flera veckor sedan jag satte min fot där och det kommer inte direkt bli oftare nu när D åker så jag borde nog säga upp det...

Nu slappar vi i soffan och kollar på någon gammal Bond film å njuter av att vara tillsammans.

Jag älskar min lilla familj<3

Bästa kompisarna

Vilma lånade ellas napp:))

Firat svärfar:)

Idag åkte vi till Uppsala och firade svärfar som fyllt 60år:)) det bjöds på god mat och fint väder.

Vilma stortrivs i deras trädgård där hon kan plocka bär lite som hon vill. Längtar till vi har en egen trädgård som hon kan springa runt och busa i.

Vilmisen somnade utmattad i pappas famn(bra trodde vi) men så vaknade hon när vi satte oss i bilen och fast det att vi körde omvägar hem var hon vaken precis hela vägen...

Nu sover hon iallafall gott och vi myser i soffan med film och godis:)

Födelsedags middag på kanalkiosken

Igår firade vi också världens bästa Helena med mat och goda drinkar.

En väldigt trevlig kväll som avslutades med en stor påse godis från hemmakväll . Jag och mallan gick hem tidigt. Jag ville helt enkelt hem och mysa med världens bästa sambo<3

Lek i sandlådan

Vilmas första födelsedags kalas.

Idag var vi bjudna till Gustav på 1 års kalas:) hela mammagruppen var i stort sett samlade. Det bjöds på massor av gott.

Det var superkul och träffa alla igen. Tiden går ju så fort och idag insåg jag verkligen att våra små bebisar faktiskt är små barn nu. Det var inte helt lätt att få ett gruppfoto om man säger så. Men några tappra försök gjordes med några rymlingar ur bild:)

Lovely day

Idag har det varit fullt upp hela dagen:) Annika körde slut på mig och Anna, men ändå längtar jag redan till lördagens pass:)

Efter lunch åkte vi ut till Helena och Ella. Flickorna fick busa av sig och vi vuxna prata av sig. Känns bra att D tycker det är ok att åka dit fast Mikko jobbar.

Och egentligen åkte vi raka vägen från Helena och Ella till soffi och Allan där det bjöds på grillat. En helt suverän middag och mycket trevligt sällskap. Vilma skötte sig exemplariskt hela kvällen och somnade mellan middagen och desserten:)

En helt fantastisk dag går nu på sista versen och inom fem sussar jag gott på kudden:) Natti Natti

Dag för lunch träning

Min lår värker fortfarande efter tisdagens pass och jag har nu svårt och se hur jag ska klara av och svinga idag:S men skam den som ger sig:)

Just nu njuter jag på balkongen medan D tränar och Vilma sover:))

Vilma älskar att pyssla om sin docka

Makaroner och korv är smaskens:)

Sommar och sol:)

Vilmisen vaknade runt sju, solen strålade och D gick upp med V så jag kunde dra täcket över huvudet och sova en stund till.

Innan lunch fick ben och rumpa sig ett pass av Annika på multicenter. Tänk att något så jobbigt kan vara så kul?! Kettelbell är verkligen ett bra alternativ till snabb och effektiv träning. Läste att 20 min kettelbell motsvarar 8km löpning och då svingar jag mycket hellre:)

Efter träningen åkte vi till BVC där det vankades vaccination på vår sötnöt. Den här sprutan verkade gjort lite ondare:( det kom lite blod och några krokodiltårar men efter bara en minut var hon lugn och glad igen. Vår duktiga lilla tjej<3

Som belöning åkte vi till storviksbadet för bad och bus. Tror vi alla tre stortrivs där. Jag hoppas vi hinner dit en gång till innan det är dags för hjärtat att åka i väg...

Nu är det Natti Natti efter ha sett Sverige vinna en medioker match mot Italien:)

Vaccination

I morgon är det åter igen dags för vilmisen att få spruta. Rödahund, mässlingen och något mer... Håller nu tummarna på att det går lika bra i morgon som förra gången.

Kollade vilmisen kurva och hon är inte så tjock, hon är som BVC sköterskan säger helt perfekt:))

Jul. 15, 2013

Idag har vi myst på hemmaplan. Glass och godis har ätits efter alla mål idag förutom frukosten:) men det är jag värd:) hihi
Efter vilmisen eftermiddagslur cyklade vi upp till högbo, Vilma och D lekte medan jag passade på att springa 7km innan vi cyklade hem igen.

Jag har även bokat en läkarkontroll idag så jag förhoppningsvis slipper vara orolig för alla de krämpor min kropp har just nu... Det kan ju vara så att min kropp bara saknar någon vitamin eller två....

Vinbärsplockning

Vilmisen fick igår både mumsa i sig goda bigarråer och vinbär hos farmor och farfar. Vinbären var lite väl sura men mumsades i iallafall på grund av den perfekta plockhöjden:)

Lunch paus

På restaurangens lekplats busades det friskt mitt stora hjärta kom och mötte upp oss för att fortsätta resan norr ut:)

Borta bra men hemma bäst

Resan hem igår gick bättre än förväntat så vi körde hela vägen hem med ett lunchstopp i Norrköping och middagsstopp i drälinge så Vilma fick busa av sig med farmor och farfar:))

Vilma sov sig igenom många timmar av resan vilket nog var ganska skönt för henne och mig;)

Tack mamma å pappa<3

Nu lämnar vi öarna för denna gång.. En väldigt mysig helg med inga måsten. Mycket välbehövligt! nu åker vi mot Norrköping för att hämta D:)) längtar massor!!!!

Jul. 13, 2013

En till mysdag börjar lida mot sitt slut. God mat med familjen, fint väder, träffat Anders och Lia, shoppat en liten present till lille Felix som jag tänkte lämna i morgon innan vi åker och hämtar Mitt stora hjärta.

I morgon fortsätter vår lilla minisemester ,eventuellt blir det Stockholm igen eller så stannar vi någonstans innan. Det visar sig i morgon helt enkelt:))

Minigolf:)

Vilmisen fick vara med de stora barnen och spela minigolf på Sveriges kanske tråkigaste bana...

After beach

Lia och vilmisen satt längst fram och Lia visade hur duktig hon är med små barn:) tror hon skulle bli en mycket bra stora syster eller barnvakt:)

Jul. 12, 2013

Vi har haft en helt underbar dag. Bad, lek, mat och sömn har avlöst varandra. Två gånger har vi varit nere vid badet och svalkat oss annars har vi mest hängt i trädgården så skugga och pool varit tillgängligt för lilla Vilma.

Poolhäng

Premiärbad i havet

Öarna bjuder på finväder:)

För tillfället sover vilmisen och jag ligger i fatboyen och njuter medan pappsen fixar makrill till lunchen.

Jul. 11, 2013

Resan gick över förväntan. Vilmisen somnade egentligen så fort vi satt oss i bilen och sov en dryg timme och då var vi nästan framme i Norrköping för lunch.

När vi ätit och lämnat av D fortsatte vi färden ner mot Gbg. Vilma somnade efter ungefär 10 mil och sov sen nästan till Borås:)) lovely! Lite liv blev det dock då men i ungefär 1 minut ggr 2 vilket knappt jan räknas:)

Vi stannade till hos familjen Pettsson och hälsade på lite. Jag fick bebisgosa med lille Felix. Han var det minsta å sötaste jag sett... Tiden går så fort?! Han vägde nu 2600g och började bli stor enligt sin mor och far.

Vilmisen fick leka med storebror Linus. Det busades och badades:)

Först lagom till middagen åkte vi ut till öarna. Vilmisen fick bada lite till innan det var dags för sängen. Hon fick även gosa lite med mig i hängmattan men tyckte bättre om den när jag inte var med.

Dagen avslutades med en promenad till hamnen! I löv västkusten på sommaren !

Lunch i Norrköping:)

Bad med Linus:)

Vilmisen älskade fatboyen:)

Alla sätt är bra utom de dåliga...

Vilmisen älskar Hanna och Pers balkong :))

Minisemester

Vi tog ett spontanbeslut och åkte till Stockholm för mys med Hanna och per innan det är dags för D att infinna sig på landslagsläger. Jag och vilmisen åker då ner mot Gbg å myser lite innan det är dags att hämta honom igen.

1 års kontroll

Vilma var ett riktigt A-barn:) inte ett ljud när sprutorna togs, satte sig nöjd på vågen och låg snällt när hon mättes. Hon vägde 10240gram och var 75,5cm lång. Belöningen blev bad med Ella Bella bus:)

Jul. 08, 2013

Som vanligt blev det en mysig tur. Ankorna blev mätta, vilmisen glad och vi fick vara tillsammans hela familjen.

På kvällskvisten passade jag på att ta en kvällspromenad med mallan. Kändes som det var jätte länge sedan jag tog en promenad?! Skönt och trevligt var det iallafall.

Efter promenaden väntade glass och jordgubbar och världens bästa sambo i soffan:))

En liten present

Alla gånger vi varit i högbo har Vilma gått fram och plockat bland leksakshinkarna. Idag kunde vi inte hålla oss och köpte ett set till henne! Hon var så lycklig när hon äntligen fick leka med alla små saker:)

Vilma matar ankorna

Jul. 08, 2013

Då har vi varit en sväng i lekparken. Vilma gick i stort sätt själv genom hela stan. Så själva promenaden dit tog nog 40 min istället för 5... Övning ger färdighet.

Nu sover vilmisen sött och vi ska fika lite innan det blir en cykelutflykt till högbo med lite picknick:)

Tänk att livet får lov att vara så här bra?! Alla de som har synpunkter på vårt liv får ha det helt enkelt. Tror nämligen Vilma har mer tid med sin pappa än många andra. Men facit i hand tycker jag vi gjort ett väldigt bra val även om det var sjukt tufft periodvis förra säsongen. Jag tror iallafall vi alla tre stärks av det och att den kommande säsongen kommer få super:)

God morgon:))

Idag ville Vilma ha välling vid sju:)) jag ska inte vara för positiv men det verkar faktiskt som det börjar vända. Hon somnade strax efter sju igår så det blev ungefär 12 timmars sömn för vår sköna böna.

Min älskade lilla familj<3

Efter en heldags utflykt i storvik med Maria, crille och lille söte alfons<3

Fina familjen Edlund/Laschka<3

Vi träffade Annika med familj

Storviks badet:)

Vilma har poolhäng med pappa

Godmorgon:)

Vi hade en mysigkväll, god mat, gott vin och goda drinkar. Mycket mysigt helt enkelt med lite egentid.

Tror mallan pratade lite med Vilma i går och kom överens med henne om att vi behövde sova...så kvart i nio slog hon upp sina blå:)

Jul. 06, 2013

Idag började jag dagen med ett träningspass på multicenter där Annika som vanligt körde skiten ur oss.

Lunch åt vi hos Helena, Mikko och lilla söta Ella. Nu har även Ella börjat gå så nu går det i 190 för våra små sötnötter:)

Nu på eftermiddagen har vi kollat på när SIF fick stryk av Sirius med 0-3. Kollat kanske var fel ordval då vi mest sprang å jagade Vilma. Hon passade även på att flirta med en liten Kalle som både gav henne blommor och kottar. Tydligen hade han aldrig suttit stilla så länge som när han lekte med Vilma. Gullungar<3 Kalle va två år:))

Vilken minut som helst kommer mallan hit och ska passa Vilma. Jag och Daniel ska nämligen för första gången sen hon föddes passa på att gå ut och äta en god middag och ta ett glas vin och kanske någon sommardrink. Jag är så glad att jag har så många underbara vänner i min närhet som ställer upp för oss....

Skitunge:)

Tandborstnings dans:)

Nybadad busunge borstar tänderna

Vilmisen matar kaninerna

Jul. 05, 2013

Idag har vi åter igen haft en riktig familjedag. På förmiddagen hade vi lek och bus på hemmaplan. På eftermiddagen blev degen cykeltur till högbo för lek och matning av djuren.

Nu blir det godis i stora lass och färgning av mallans hår:))

Hundmys

Vilmisen tränar:)

Fungerande telefon igen:)

Tur att min älskling hade tålamod nog att uppdatera och fixa allt med min lur som inte gjorts på över två år... Nu håller jag tummarna på att den här är bättre:))

Natti Natti...

Kvällsfix

Medan D är och kollar lite på SAIK'S träning passade jag på och bygga ihop vilmas bord och stolar som hon fick av farmor och farfar:)
Jag tror iallafall det syns att det bor en liten prinsessa hos oss;) och varför fixa i ordning ett prinsess rum till henne när vi har så mycket plats i vardagsrummet...

Lunchträning

Annika har börjat jobba igen och körde ett grymt bra pass med oss på lunchen. Det finns tyvärr en risk att jag har en hemsk träningsvärk i morgon:) känner redan hur varenda muskel småvärker lite:S

Vi har även hunnit med lunch på stan och en sväng till Gävle. Vi passade på båda två att köpa nya telefoner så nu är vi med i Iphone 5 familjen.

Vilma blev helt frälst i fontänen på Gävle torg och efter idag förstår vi varför en pappa satte på sonen regnkläder fast det inte regnade ute. Det var i våras, idag hade det nog räckt med att sätta på Vilma badkläder:))

Lunch dagen efter...

Blev det som fanns över från dopet. Det fanns så mycket mat och tårta över så jag skäms lite. Mycket fick tyvärr kastas:(

Frukost dagen efter:)

Vi hyrde hela vandrarhemmet så de som ville fick sova över och vara med på vilmas födelsedag:)

Dags för grillning för de som stannade kvar:)

 

Jag och Annelie

 

presentöppning

Vilma fick otroligt och fina paket. Jag och Daniel är och blev helt rörda. Tänk att vår lilla tjej börjar bli stor. Vi är så otroligt tacksamma.
 

Alla fick plats:)

och blev ätta och goa:)
 

Världens bästa gudmor

Annelie s
 
åg till att alla fick en fördrink och dukade fram all mat. Utan henne hade  vi aldrig klarat denna dag.

Före dopfikat

 

bilder när ceremonin va slut

 
 

Dopet

 
vår lilla prinsessa skötte sig galant under ceremonin. Inte brydde hon sig om att prästen förstörde hennes frilla;)
 
 

Emmelin och jessan påväg ner dukningen

 

lugnet före stormen...

Efter en helt sjukt stressade lördagsförmiddag var vi färdiga strax efter lunch med förbredelserna inför dopet. Jag och Daniel hade aldrig löst det om inte Annelie; Anders och min lillebror hade hjälp till in i det sista.
 

Cykeltur

Efter lunch passade vi på att ta en cykeltur i det fina vädret. Vi cyklade runt och kollade på fina hus och ut en sväng till Gunnars udde, vilket vi nog inte kommer göra igen. Visst är det font där ute men väldigt mycket bättre på vinter.

Helt orädd...

Vilma springer i väg så fort hon får chansen nu så det gäller att inte kolla bort. Idag passade hon på att utforska krysset när vi ätit lunch på Selmas.

Findukning:)

Favvo fåtöljen:)

Fick hon av mormor och morfar, Även den lilla pallen. De cylinder formade förvaringslådorna fick hon av familjen Hagberg/Karlsson och familjen lascka/Edlund.

Minneslåda

Världens finaste låda fick Vilma av Angelica. Tänk att min kära vän inte bara sjunger fint utan även kan snickra och lite till.... <3

Några av vilmas presenter:)

Det tar lite tid och få upp alla fina presenter och faktiskt få plats med allt i vår lilla lya men sakta men säkert kommer alla få sin plats och förhoppningsvis kommer snart gäst rummet bli hennes egna rum och inte bara någonstans där hon sover.

Vilmisen fick en egen liten kaninfamilj av Julia, erik, Johanna, Daniel, Malin och Linus. Familjen får bo i vilmas hylla i vardagsrummet tills de får en plats i hennes rum.

Vilma teståker sitt nya vrålåk:)

Vi har en tjej som springer runt som en galning här hemma. Hon verkar älska alla sina nya leksaker som jag hunnit plocka upp och mer kommer.

Vrålåket fick hon av Micke och Sofie:) och skallran hon har i handen av Nettan och björne:)

Ryssvärme?!

Längtar!!!!

Tjejsnack i trappen:)

En snarkande Vilma:))

Vilma och Charlotta <3

Vilma fick plaska i vattnet

Ute i charlottas stuga. hade hon fått bestämma själv hade hela hon badat:)

Jul. 02, 2013

Idag har varit en riktigt lyxig dag:) det började med en cykeltur som blev till lunch hos Helena och Mikko. På väg hem somnade Vilma som en stock, så nu vet jag att hon kan somna där oxå:)

På eftermiddagen har vi varit ute i skutskär hos Charlotta där det bjöds på gofika:)

Godnatt

Nu ligger jag ensam i sängen och tänkte släcka mina blå innan klockan blir allt för mycket.... Hade helst av allt velat sova redan nu, men det blir inte alltid som man tänkt det:)

Vilma somnade som en stock redan vid tjugo över sju. Hon var helt slut efter en underbar långhelg med mycket lek, bus, dop, kalas mm....

Hjärtat är i Moskva och fixar lite papper så allt är klart när vi ska åka dit. Saknar honom redan fast han åkte i morse och kommer hem i morgon... Undra hur det här ska gå?! Men tur är väl det:)

Ne nu ska det sovas och i morgon ska jag försöka lägga upp lite bilder i från dopet:)

Kärlek<3

Jul. 01, 2013

Lekparken med sysslingarna

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0