Vilma och Nosan:)

När vi åt passade tjejerna stundvis på att leka med varandra å stundvis små kivas lite om alla Noelles leksaker:)

Kräftkalas:)

Värdarna Sara å Alex hade ordnat en fantastisk buffé av goheter:) pajer, kräftor,ostar, sallader, kex, bröd, drinkar...å säkert något jag glömt bjöds det på! Riktigt gott och trevligt:)

Det går ingen nöd på oss:)

Idag har vi hunnit med promenad med tjejerna, lunch på marran, fika hos oss och lite kräftskiva hos Sara å Alex:) fullt upp med andra ord.

Vilmisen var så gullig mot Vidar när vi kom hem till oss för fika. Hon klappade och kramade honom så fort hon fick chansen. Väldigt mysigt att se <3

Ramvägg i hallen:)

Det är skönt och komma upp tidigt på morgonen:) då har man energi för pyssel, fix å bus med vilmisen innan många inte ens klivit upp;)

God morgon:)

Förhoppningsvis ska jag träna idag om vårt lilla busfrö tänker vara lugn, i bästa fall hade varit bra om hon sov men det har jag svårt att se... Men sitter hon bara å kollar kommer det att gå toppen. Har verkligen saknat kettelbellen och kommer jag kunna träna idag är nog träningsvärken i morgon olidlig:))

En härlig dag:)

Promenad på morgonen med Therese, Maria å barnen. Lunch på Ikea och shopping med svärmor. Årets förmodligen sista jordgubbar å glass fika hos oss innan vi passade på att ta en sväng på stan.

Vilma passade även på att dansa lite i Valbo med en nyfunnen vän;)

Vardagsrums fix:)

Elefanter har nu oxå fått flytta in i fåtöljen, en ny matta och nya fårskinnsdynor till stolarna inhandlades i dag med svärmor och helt plötsligt blev allt ganska svart/vitt:) heja Saik!!!

Farmor å farfar har skämt bort vilmisen

Vilmisen fick inte bara massor med pussar och kärlek idag utav farmor utan även massor av fina kläder. Hon fick även pyjamasen hon har på sig på bilden.

Puss å godnatt

Slut som artist, nu ropar kuddarna på mig. I morgon kommer svärmor och hälsar på å då hoppas jag på lite shopping. då gäller det att vara pigg! Förhoppningsvis kommer även mina skor jag beställt. Håller tummar å tär!

Välling

På väg hem från kanslit träffade vi på Maria å gobiten alfons. Vi passadedå på att ta sällskap till affären för lite nödvändig handling.

Idag insåg jag då hur korkat det är att köpa ett paket välling i taget. Ett paket=5 liter välling kostar 67 kronor medan storpacket med 6 lika paket(30 liter) kostar 135kronor....så hädanefter tänker jag bara handla storpack:))

På kvällskvisten kom mallan över på lite kvällsfika, mysigt med lite sällskap!

Fika på kanslit:)

Idag har vi varit och hälsat på Charlotta på kanslit:) magen hennes bara växer och snart är det dags för lille Ture och se dagens ljus för första gången.

Vilma fick äta sitt mellis där och jag (fika tanten) passade på å fika lite:)

Efter mellis tog vilmisen en stödvila på kanslits golv och sen vidare hem på cykeln. På golvet låg hon bara och mös medan på cykeln var det djupa snarkningar:)

Nya kläder:)

Vår klätterapa:)

Morgon promenad med mallan

Heja pappa

Aug. 29, 2013

Det har verkligen gått i ett sen vi kom hem:) ingen rast å ingen ro.

Igår började vi med att träffa mallan å hennes mor för en fika på stan, där efter blev det en promenad med Therese och världens sötaste Edgar.

Jag var även och bråkade lite med idioterna på enen angående våra paket, fast jag nu hade Daniels legitimation och en fullmakt att jag fick hämta paketen fick jag inte ut några... IDIOTER!!!!!

Vi var även i Gävle och gjorde några ärenden innan det var dags för middag hos Helena, mikko och Ella:) det bjöds på en fantastiskt god tacosgratäng:)

Morgon pigg?!?!

Inte jag men vilmisen:)) idag gjorde vi morgon klockan 04.... Tjo ho.... Va pigg å glad jag var då:) men inget ont som har något gott med sig.

Vi har hunnit äta två långa frukostar, packat upp, lekt, klättrat å skruvat ihop våra nya stolar:))
Jag tror jag blev riktigt nöjd med resultatet. Det blev lite ljusare och lite mer plats:))

Hemma i viken igen

Lite tomt att inte vakna upp och ha båda mina älsklingar här... Men om en vecka är allt som vanligt igen och den här veckan ifrån varandra kommer gå fort.

Resan gick bra, Vilma sov dock inte en blund men var inte heller missnöjd.

På Arlanda mötte svärföräldrarna upp oss. De hade fixat lite smått å gott så jag överlevde både kvällen å morgonen utan att svälta ihjäl:) de hade även städat vilmisens vagn, så nu ser den ut som ny:) tack, tack, tack:))

Vilma plockar blommor...

Vilket inte kändes helt ok... Titta men inte röra försökte jag få henne att förstå men det var inte helt lätt...

Vilma väntar på hissen

Tiden har gått så fort....

Och idag är det dags för mig och vilmisen å flyga tillbaka till Sverige igen. Hellmyrs familj kommer flyga med samma plan och det gör det hela lite roligare och enklare. Om precis en vecka är ju pappa D hemma hos oss igen, vilket känns helt underbart.

Igår passade vi på och bara njuta av varandras sällskap. Vi var i lekparken å busade, vi var på yackitoria och åt middag och vi avslutade med idol,fotboll och godis i sängen:))

God morgon:)

Kaffet är snart klart, Vilma leker för fullt och jag myser lite i vilmas säng:)
Det är strålande sol och klarblå himmel, så jag misstänker att det kommer bli en varm dag.

Godnatt:)

Aug. 25, 2013

Idag har vi haft en riktig mysdag. Innan lunch tog vi alla tre en promenad i området och utforskade lite platser där vi aldrig gått innan. Många återvändsgränder blev det då de flesta områden runt om har vakter man ska passera för att få komma in.
Men det var bara mysigt att få strosa omkring tillsammans.

När bi kom hem lagade vi lunch och en god jordgubbspaj till efterrätt innan bi gick till lekplatsen för dagens bus.


Liten börjar bli stor...

Tiden går så fort och vår lilla sessa bara växer. Säger vi att hon ska hämta sina skor så gör hon det:) hon hämtar även våra skor och oftast blir det rätt:) hon hjälper till vid av å påklädning vilket underlättar massor. Hon är sjukt bestämd och har redan börjat visa att det hon har en grymt stark egen vilja.

Hon äter för tillfället det mesta jag lagar, bara rätten innehåller pasta eller pannkaka:) men även där är hon bestämd. Hon ska ha egen tallrik och bestick, äter dock med fingrarna och får då å då in en sked med lite tur:) vi får trixa brevid å lura in några skedar för att det hela ska gå lite fortare och bli lite mindre kladdigt! Som det är nu bör hon äta naken i badkaret för minsta kladd;)

Hon är helt enkelt världens goaste lilla prinsessa<3



Far å dotter<3

Jag är numera nummer två igen,blir Vilma ledsen är det bara D som får trösta om vi båda är där. Mitt hjärta smälter när jag ser deras kärlek till varandra<3

Nöjd tjej efter dagens shopping:)

Vår lilla adidas tjej:)

Träningsledig dag=utflykt

För första dagen sen jag kom hit så var det faktiskt inte varmt ute och vi bestämde oss för en liten shoppingtur istället för att åka till någon utav Moskvas alla parker.

Jag hittade faktiskt två höstjackor. Inte illa för att vara mig, brukar ju ha en sjuk beslutsånget och det kanske var det just därför båda två fick följa med hem:)

Vilmisen fick nya fleeskläder som hon kan ha i höst. Det blev även ett par svarta adidas( alla fina färger fanns bara i större storlekar) men svarta duger gott å väl:)

Lunch åt vi där, vilmisen hittade genast roligare kompisar än oss att ägna sin tid åt och hade därför hade hon lite svårt att koncentrera sig på att äta. Det är nog något vi får vänja oss med. Hon skrattade, busade och charmade en hel familj. Barnen busade med Vilma och pappan hade nog kunnat ta med henne hem. Han sa flera gånger hur go å söt hon var:)) vårt lilla charmtroll.

Väl hemma blev det tacos och klädprovning. Vilma verkade tycka att skorna var lite svåra å gå i, men hon vänjer sig nog.

Vilma attackerar Wille:)

Fin fin dag:)

Bus, bus, lek å mys kan nog sammanfatta dagen.

Anna-Karin och barnen bjöd på nybakade muffins och mitt nya liv som fikatant är ett faktum. Fikatant på dagarna och godisråtta på kvällarna:)

Vi avslutade som bestämt på "lilla aphuset" med massor av mat. Papporna lekte med barnen och vi pratade bröllop! Tänk den dagen jag ska få planera.... Drömma går ju oxå bra:)

En väldigt trevlig dag helt enkel:) på vägen hem stannade vi och köpte pizza som vi tog med hem. Va inte ens hungrig när jag började äta men ändå lämnade jag inte en smula?! Fikatant, godisråtta och matvrak. Thats me:)

Inte svalt idag heller?!?!

Klockan är 08.18 och det är redan varmt:)) nu längtar jag efter hösten, mysiga varmare kläder, tända ljus och varm choklad i soffan:))

Morgonmys

Vilma sitter i sin ena leksakslåda och sprider sakerna runt sig. Hon är helt underbar på morgon så jag kan inget annat än att le åt att hon är världens morgonpiggaste.

Snart är det dags att väcka mitt stora hjärta med lite kaffe, men en liten stund till är han värd att sova så han orkar med dagens träning:)

Under träningen idag blir det bus med Anna-Karin å barnen och förhoppningsvis slutar det med tre rätters på "lilla aphuset" när grabbarna tränat klart:))

Kärlek:)

Badtjejen:)

Vi har tur att älskar å bada för i det här landet är det ett måste efter en dag ute i alla lekparker:)

Idag var hon och pappa D ute och lekte medan jag tog en harmonisk promenad i det helt underbara vädret. När jag kom tillbaka lekte vilmisen nöjd i sandlådan och bjöd alla som satt bredvid på en tallrik med sand.... Spatsiba(tack) sa dom och då fortsatte hon att bjuda vidare. Vilma tar verkligen för sig, undra vem hon fått det från?!


Aug. 22, 2013

Det verkar som värmen håller på att släppa taget om Moskva, men jag måste erkänna att jag inte tror det innan jag känner det med min egna kropp:) idag lär det inte ske iallafall!

Det känns bra och veta att mer än hälften av min och vilmisens packning är oanvänd. Jeans, jackor, tröjor, västar, regnkläder.... Ja allt det har varit orört... Men hade jag inte tagit med dom hade det förmodligen varit regn å rusk varje dag...

Vilma sover lunch

Hemresan bokad...

Då var det klart, tisdagen den 27:e kommer vi hem igen. D åker iallafall till Sibirien någonstans för ryska cupen på onsdag morgon och därifrån åker han direkt hem till oss i Sverige:) så den här gången blir det bara en vecka vi får klara oss själva:) helt ok om man får skriva så?!

Resan hem var inte direkt dyr, hur i hela friden kan det kosta runt 700kr för mig å V att flyga från Moskva-Arlanda?! För 700 kommer vi ju knappt från Arlanda och hem med sj?! Märkligt!! Men bra:))

Tröttis

Värmen och alla aktiviteter tar på vårt lilla hjärta.

Smaskens

Spagetti och köttfärsås är det bästa Vilma vet:) hon ratar nu mer alla burkar så nu går det inte att fuska med matlagningen här hemma...

Ett busfrö i värmen:)

Ett busfrö i värmen:)

Varmt idag oxå:)

Godmorgon :)

Vilma sov hela natten i sin säng, vilket inte hänt sen hon föddes:)) klockan 07.55 vaknade jag av att hon la en hand på mitt ansikte med världens största leende på läpparna:) hon undrade nog varför vi inte låg bredvid...

Vilmisen har nu på morgonen hunnit med att utforska sin vagn och förmodligen testat alla tänkbara sittlägen då enbart sittdelen stod på golvet:)

Hon och pappa D hade även lite morgonmys framför Barnkanalen:)

Dagens bad

Vilma kan bada hur länge som helst nu och är totalt orädd för vattnet. Hon stänger av å sätter på, skvätter å plaskar å lever helt enkelt rövare:) helt underbart!!vårt lilla charmtroll<3

Dagens bästa min:)

Papporna

Fick sitta i lekhörnan en stund och hålla koll på barnen medan mammorna och Natta satt å snicksnackade lite å bara njöt av att inte ha koll:)

Alla tre busungarna:)

Vilma passade på att ta ratten från Gabbe och snälla som de är pojkarna Hellmyrs åkte de snällt med när Vilma gasade på:))

Vilma å Gabbe

Gabbe körde bilen å Vilma dansade mest till musiken som kom ur den gungande bilen:)

Lek å bus

Till en början var jag lite orolig för att Vilma skulle ha tråkigt här i Moskva och att hon inte skulle få träffa så mycket barn som om vi var hemma... Men nu är jag inte ett dugg orolig:) hon leker med allt å alla och tar för sig!

Idag har vi hängt hos familjen Hellmyrs till grabbarna kom hem från träningen. Vilma och Wille lekte i deras lilla tält, spelade fotboll och sprang runt.

När grabbarna kom gick vi till en restaurang och åt:) tre rätters bidde det och alla var proppmätta när vi gick in i "lilla aphuset" och lekte av oss:)

Väl hemma igen vankades det middag och bad å nu sover vilmisen som en slagen hjälte här bredvid mig....

Fullt ös

D gick precis till träningen och då passar vi på å busa i sängen. Hoppa i sängen är en hit:)

Nu ska vi oss göra oss redo för att gå till familjen Hellmyrs för lek å bus:))

En bra dag med trevligt sällskap:)

Efter hjärtats träning tog vi tunnelbanan in till ett köpcentrum och mötte upp familjen Wernbloom.

Vår resa började dock inte så bra då en ryss ville vara snäll och hjälpa oss med vagnen. På något konstigt sätt slängde han ner den så en skruv lossnade så vi fick gå runt med en lite halvsne vagn... Men det gick bra det oxå:)

Men resten av kvällen var supertrevlig. Vilma och mille var i sina Essen, deras pappor hade fullt upp med att jag dom medan jag, Nina å lilla söta penny satt och myste lite efter maten.

Nästa gång ska vi träffas på ett lugnare ställe där kidsen kan springa å leka fritt lite:))

Tyvärr var telefonen glömd så det blir inga bilder från dagen, istället blir det en bild på Moskvas tunnelbanesystem::

Grattis Jessica :)

Jag som brukar vara bra på födelsedagar lyckades igår glömma världens bästa jessans dag... Men kom på den illa kvickt:)) så massor av grattiskramar i efterskott kära vän!

Kvällsbad

Fick avsluta dagen för vilmisen:)

Pappa och dottermys

Vilma fick testa Sofias vrålåk:)

Känns som vi måste köpa en sådan när vi kommer hem:) en succé!

Vår nya bil:))

Karusell:))

https://cdn3.cdnme.se/3578415/7-3/pic_5210fe65e087c37c4f70d700.jpg" class="image">

Kompisarna åker jeep:)

Träningsledig dag=utflykt:))

Idag åkte vi till en annan stor park/nöjesfält med en lagkompis till D och hans fru å barn. Deras dotter Sofia är precis en månad yngre än Vilma och de verkade trivas bra ihop:)

Vi åt lunch när vi kom och hade picknick i gräset med pannkakor innan vi skulle åka hem.

Vilma fick åka sin andra karusell i livet, annars gick vi mest å strosade. Vi var borta i mer än 6 timmar... Förstår inte hur det kommer sig att Moskva timmarna går så mycket fortare än hemma?!

Nu är det paltkoma på oss alla tre iallafall! Vilma snarkar för länge sedan och vi kollar på Malmö-Kalmar:)

Kvällsbadet

Var en succé med pappa fast att bilden är något missvisande:))

Vi måste verkligen ordna så vi har ett badkar i vårt nästa boende hemma. Gärna ett där vi får plats alla tre:)

Promenad

Dagens promenad blev att hämta D på träningen. Vilma hälsar på alla och charmar de flesta. Alla i laget är så goa mot henne men jag tror de har svårt att låta bli när hon går leende fram till dom:)

Dagens lekparksbesök

Idag blev det åter igen en ny lekplats. Är det något vårt område kryllar av så är det lekplatser:)

Fredag=smågodis

Och det va faktiskt gott! Mina favoriter smakade precis som hemma:))

Det verkar bli en varm dag i dag oxå:)

Solen lyser och jag å vilmisen leker lite innan det är dags för lite vila.

Igår när jag var ute å gick slog det mig igen hur bra vi har det:) och vilka äventyr vi får vara med oss som jag inte ens kunnat drömma om innan det blev verklighet att D skulle spela här borta.

I år känns allt så mycket bättre. Jag ser egentligen inte svårigheterna i någonting utan tänker bara på det positiva. Vi får ju som jag skrivit här många gånger tidigare så mycket mer tid tillsammans. Hade D spelat hemma skulle han iallafall jobba, jag skulle jobba/plugga och vilmisen skulle gå på dagis å om hon är vaken länge kanske få en skymt av pappa sin innan det är puss å godnatt...

Så varför inte bara njuta i nuet och inte tänka så mycket på framtiden. Jag är inte främmande för en säsong till här även om jag gärna vill hitta vårt drömhus(vart det än blir) bara vi får vara tillsammans<3

Tillbaka på ruta 1...

Vilmisen vaknar tidigare och tidigare igen... Det har resulterat i att jag går upp och leker första timmen så D får lite mer sömn. Jag är ju iallafall ledig och har inga som helst måsten. Sen går jag och lägger mig en stund när dom äter frukost till det är dags för D att börja göra sig klar:) helt ok uppdelning tycker jag men givetvis hade det varit bättre om hon sov lite längre:))

Tillbaka på ruta 1....

Aug. 16, 2013

Tiden bara springer iväg och idag har vi redan varit här mer än en vecka.

Idag har vi egentligen inte gjort så mycket vettigt:) jag och vilmisen var i lekparken på förmiddagen när D tränade och efter middagen var vi där en snabbis ihop innan jag passade på och ta mig en egentids promenad i det underbara vädret:)

Idag har världens bästa mallan fixat att våra fina nya stolar står hemma och väntar på oss:) däremot är vi nog lite osams med en tjurkärring på enen som vägrar förstå att det inte är meningen att det skickats sex rekommenderade paket till D som enbart han kan hämta ut. Hon var otrevlig mot mig när jag ringde och frågade om det var ok av mig att hämta dom innan jag åkte, men ack nej, D ringde och var till en början trevlig innan hon var grinig mot honom oxå. Han tog tag i det hela själv, ringde posten och förlängde paketen och fick ett godkännande sv posten att jag fick hämta ut dom med en fullmakt...ja ja skit samma.. Känns mest som jag mailat folk hit och dit om paket. Hur i hela friden ska man veta om man är hemma när man får ett leveransdatum och det skickas ett helt annat?! Svaret på enen var bara att man inte ska beställa saker om man har planer på att åka bort:( å visst det köper jag... Men jag är iallafall sjukt irriterad...tur att mallan löste stolarna iallafall:) tack!

Nu blir det godis å mys här:)

Dagens kvällsbad

Fläskpannkaka

Sjukt lätt å göra och är perfekt kvällsmat:)

400g fläsk
3ägg
6dl mjölk
3dl mjöl
En nypa salt

Sätt ugnen på 220grader.
Stek fläsket.
Blanda mjöl med hälften av mjölken till en jämn smet och tillsätt resten:) lätt som en plätt och in i ugnen i 25 minuter:)

Ny kompis

Vilma fick leka lite på vägen hem och givetvis tog hon för sig och gick fram till första bästa kille å gav honom en kram:)

Matdags

Vi åt på ett jättemysigt ställe och gott var det. Det är så kul nu när Vilma provsmakar de mesta vi äter med god aptit:)

Hon roar sig själv ganska bra oxå:) telefoner älskar hon:)

Ett annorlunda bröllopskort:)

En rysk rymdraket

https://cdn3.cdnme.se/3578415/7-3/pic_520d00809606ee46f057fd39.jpg" class="image">

Parken

Vilken park! Den var enorm och hade nog allt. Vi strosade omkring där i mer än tre timmar. När jag kollade på klockan när vi lämnade parken fick jag nästan en chock då tiden måste flugit iväg.

Vilma fick åka sin första karusell. Det uppskattades sådär men nu är debuten gjord iallafall:)

På väg till parken

Resan gick smidigt, det tog inte många minuter att åka dit och inte heller gick vi för många senvägar:)

Tunnelbanan

Moskvas tunnelbanesystem är lite större än Stockholms, lite mer folk, lite längre rulltrappor och lite finare:)

God morgon:)

Idag är hjärtat träningsledig och vi tänkte åka på utflykt. Vi skulle inte åka om det blev för varmt men som det verkar just nu kommer det bli perfekt väder:)

Vi ska iallafall försöka ta oss till en stor park i Moskva som verkar perfekt för barn och vuxna i alla åldrar.

Vår husfasad:)

Utflykt

Vi skulle åkt till Ikea idag men trafiken ville annorlunda så vi gav upp.. Det slutade istället med middag på en uteservering där vi bor. Dit kommer vi gå fler gånger:)

Stretching

Väl framme vid arenan passade Vilma på och stretcha innan pappa kom ut:) va får dom allt ifrån?!

Promenad till arenan

Vimla fick gå själv en ganska lång nit idag och hon var så nöjd:) hon små sprang, plockade blommor och massor av sten. En glad tjej helt enkelt:)

Ny vana...

Å jag tror jag kan stå ut medden ett tag. Vilma somnar så gott på mitt bröst när vi myser i sängen efter att D gått till träningen.... Lyx å ligga här å slappa band kanalerna :)

Fika med familjen hellmyrs

Idag har jag lyckats bli utskälld av en ryss... Jag som tycker att alla här är så vänliga när jag kommer med barnvagnen. De springer för att öppna dörrar för oss, ler, hälsar och pratar massor med ryska som jag tyvärr inte förstår men inte slutar de prata för det:)

Men idag va det andra bullar!!! Ryssen var tokig för att jag gick med barnvagnen där han cyklade( det var massor fler som gick där med och utan barnvagnar) han skällde nog först i tre minuter på ryska innan han tog sig tid att lyssna när jag sa att jag inte förstod ryska och att han fick ta det på engelska om han ville att jag skulle förstå. Då tokskällde han på engelska istället å visst jag förstod att han bara var rädd att köra på oss när han cykla över 50km i timmen... Men va 17.... Det finns ju broms å ingen annan verkar ju klaga försökte jag snällt förklara. Till slut gav jag upp, kollade dumförklarande på honom å gick! IDIOT!!!!

På eftermiddagen kom iallafall familjen Hellmyrs hit på fika. Trevligt med lite sällskap och barnen fick leka både inne och ute. Vilma vart helnöjd och somnade som en stock när det gått:)

Nu ligger vi bara och strökollar på VM...

Jag som skulle laga lunch...

Tror jag ligger kvartär en stund till:))

Förmiddags mys

Jag kollar på våra bästa år och Vilma sussar sött<3

Jag å vilmisen

Vilmisen i väntan på pappa utanför arenan:)

"Lilla aphuset"

Efter hjärtats träning blev det leklandet för oss och familjen Hellmyrs. Wille å Gabbe kallar det för lilla aphuset och jag förstår hur de tänker:))

Vilma blev inspirerad av grabbarna! Hon klättrade på allt hon såg och vi var tvungna att vara på helspänn så tyvärr blev det i stort sätt inga bilder tagna:( men kul hade de små medan vi stora försökte umgås mellan allt stök å stoj:)

Saknar kettelbell träningen

När vi åker till mega (där Ikea ligger) ska vi försöka hitta ett klot till mig så jag inte blir förslappad här i Moskva:)

Toan

Badrummet

Ja, det är bajsbrunt men fräscht:)

Varmt

Vilka dagar vi haft den här sommaren, eller ska jag säga veckor, eller månader??!! Den här sommaren har varit för bra för att vara sann!
Massor av goda nyheter har den kommit med oxå:)

Ikväll har vi iallafall bara varit en sväng i lekparken så Vilma fick leka av sig lite med de andra barnen. Det är så roligt att se hur hon tar för sig mer och mer för varje dag:)

Just de, hjärtat fick inte bara en ny klocka utan jag fick en ny telefon oxå:)) en riktig heting med massor av finesser så som det gamla heliga spelet snake så nu vet jag vad som finns å göra när D är borta och Vilma sover:)

Det lyser bus....

Familjepromenad:)

Idag tog vi en varm promenad till närmaste shoppingcentrum. Vi käkade och hjärtat köpte en ny klocka. Det här är nog första sommaren jag längtar till hösten och tända ljus och den där utomlandsresan min käre sambo erbjöd mig när de åker bort nästa gång har aldrig varit längre bort!!! Snälla låt det bli 20 grader igen!!!!

Vårt sovrum

Lite mörkt å burrigt men kommer vi till Ikea kan vi nog fixa till det oxå:)

Gårdagen

Det bjöds på mycket god mat, skratt, bus och lek för oss alla tre. Vi trivs bra i lägenheten och vi är nöjda med att få vara tillsammans, sen vart det är spelar nog egentligen inte så stor roll...

Leklandet

Kul för Vilma och svalt för mig och älsklingen:)

Vilmas debut i hoppborgen

Vilmas debut i bollhavet

Anläggningar runt omkring arenan

Arenan

Skidbacken sommartid

Träningsledig helg

Hela helgen är hjärtat träningsledig och vi ska mysa som bara den:) det är lite för varmt för ute hela dagarna så förmiddagarna får bli lite slappa för vilmisen.

Jag började dagen med en promenad medan hjärtat och vilmisen passade på och leka hemma:)

Nu tänkte vi gå och äta lite lunch. Trerätters and I love it:))

Bad

Lekparken ggr 2

På eftermiddagen/kvällen när det blivit lite svalare passade vi på och gå till vår "gamla" affär och handla. Där har det i stort sätt allt som finns hemma:)

På vägen dit stannade vi och lekte vid en lekpark och på vägen hem vid en annan. Det är så kul å se hur vilmisen tar för sig. Hon leker med allt och med alla, helt orädd...

Vägen till arenan

Lika vit som parken är på på vintern, lika grön var den nu och istället för galna skidåkare som tränade åkte det förbi galna cyklister i farter som jag knappt kommer upp i med bilen;)

Träning

När D tränade idag passade jag och vilmisen först på och slappa. Vi kollade på världens sämsta serie (våra bästa år) och sen tog vi en promenad ner till arenan och kollade någon minut när de körde. Måste erkänna att de såg helt slut ut på isen så jag misstänker att Tony kör med dom:)

Köket

Typiskt ryskt skulle jag vilja säga, men det har allt vi behöver så vi är nöjda.

Lekpaus

Vårt hus

I huset bakom Vilma och hjärtat bor vi på 11:e våningen av 23 möjliga:)

Promenad

Förmiddagen var jag och vilmisen hemma och fixade och donade. Kände mig inte helt trygg med vart vi befann oss och tyckte det var bättre att D följde med oss första gången. Så på eftermiddagen tog en promenad till gamla lägenheten så jag kunde lokalisera mig lättare.

Vattenpaus i värmen:)

Vilmisens blivande rum

Hon har till och med egen klädkammare:)

Utsikten från köksfönstret

Vi är framme:))

Resan gick bra, lite kaos på flygplatsen bara med väskor och en liten vilmis som ville utforska allt. Till slut fick jag lite bärhjälp av två snälla vars tjejer inte heller tycker det är så kul å resa själv alltid.

Vilmisen somnade när vi lyfte och vaknade när alla höll på och gå av så flygningen går absolut inte å klaga på:)

Nu är D å tränar och vi utforskar vår nya lägenhet:)

Smygvisning:)

Daniel hade tagit två kort på vår nya lägenhet. Resten skulle vi få se på plats. Den ligger iallafall på 11:e våningen och det tar mindre än en minut och gå affären vilket är ganska skönt då vi inte alltid har tillgång till bil.

Vilma kommer få ett eget rum och familjen som bodde där innan har lämnat kvar lite leksaker till henne.

Det ska bli spännande och se hur resten ser ut i morgon...

Fullt upp

Idag har det packats, fikat med tjejerna på stan, varit i Valbo och shoppat lite med Johanna och varit på fotboll.

I morgon åker vi!!!! Ska bli helt underbart att få pussa å krama på mitt stora hjärta igen! Längtar ihjäl mig!

Kollade vädret där borta i öst å det verkar inte vara svalare där tyvärr men lite svårpackat är det ändå då det är svårt och säga när kylan kommer... Ja ja tur att det finns affärer där oxå:)

Småtjejerna äter melon å snackar:)

Bad med tjejerna:)

Morgonpromenaden slutade med ett stopp hos Ida med bad å tjejmys.

Klippt luggen på Vilma:)

Nya blodprov

Då har vi hunnit med och ta nya prover på morgonkvisten:) nu håller vi tummarna på att jag är frisk:)

Jag och vilmisen

Vi hade kunnat ligga där hela dagen( bara Vilma fick ha med sig väskan) var det ok:))

Middag hos Sofie och Micke

På kvällskvisten tog vi bilen ut till oppala för lite söndags grillning på deras nya altan.

Altanen var helt fantastisk!!!! Jag vill så gärna oxå ha hus när man ser hur underbart de har det:)) och vilken känsla det måste vara bär man gjort allt själv och det blivit så fint.

Vilma testade och klättra på det mesta och hon passade nog på och göra den roligaste vurpan ever:)) det resulterade iallafall i en väldigt blöt Vilma:)

En helt underbar kväll helt enkel med god mat och goda vänner<3

Aug. 04, 2013

Började dagen med en promenad med mallan i ett helt underbart sommarväder. Jag bestämde nog redan då att jag inte orkade åka och bada i storvik idag oxå.

Istället blev det en cykeltur till forslunds stuga där vi sa hej till mallan och Linus innan vi cyklade vidare till Helena, Mikko och Ella för fika och bus:)

Hemlagad pizza

En fantastisk dag kunde inte sluta bättre än med hemlagad pizza på vår uteplats:)

Debut i stallet

På väg hem från badet stannade vi till i stallet. Vilma vågade klappa mallans "lånehäst" lina men när det var dags att testa och sitta på hästen blev det lite protester. hon var ändå väldigt nyfiken på alla de stora fyrbenta djuren.

Vilma och Alice

Storviksbadet

Idag var det åter dags för lite träning på multicenter. Vilma somnade som planerat precis innan men vaknade till det var dags att köra igång... Men snäll som hon är satt hon relativt lugn i vagnen och kollade på medan vi tränade.

Efter träningen åkte jag och malla till badet. Väldigt skönt och välbehövligt denna varma dag.

Sovmorgon till 06.10:))

Sen var det full fart på gohjärtat, upp och ner för stolar och fåtöljen:)

Familjen Mossberg/bäfver bor fantastiskt...

Bilderna säger mer än 1000 ord och då är det massor av tomt, uteplatser, friggebodar, bryggor, lekstugor, båthus som inte är med:))

Fiskning

Vattenskotertur

Sofia och Vilma

Vovvarna ville oxå vara med:)

Vackra Sofia <3

Morgonpromenad:)

Jag och Vilma kom just hem efter en underbar promenad. Solen skiner, himlen är blå och det är en dag närmare tills vi åker till Moskva:)

Fel kort..

Vet inte hur det kommer sig men kortet från lekparken skulle varit det här:)

Aug. 01, 2013

Dagen har gått i ett från morgon till kväll.

Vid lunch fick vi besök av min svägerska och barn. Vi åt lunch hemma och promenerade sen i väg till lekparken så de små fick busa av sig.

Mitt i lek och bus var det dags för ett sjukhusbesök och då passade Jenny å grabbarna på att köpa fika.

Så väl hemma igen möttes vi av gofika och ännu mer bus!
Kusinerna trissade upp varandra och den ena var svettigare än den andra... Vilma var i extas:))
Vi hade med andra ord en jättemysig dag<3

Vilma var helt slut när de åkt hem och låg bara helt stilla på golvet och kollade på tvn... Det var en nöjd och trött tjej helt enkelt som låg där på golvet:)

Sofie kom förbi en snabbis och väntade på Micke efter sin träning. Alltid lika mysigt med besök<3

Kusinkort:)

Middags bus:)

Lunch:)

Bus i lekparken

Full fart framåt:))

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0