Höst...Och Bildbomb

Skriv inläggstext 

Helgerna går för snabbt!!!!

Söndag igen, godisskålar är full och soffan ropar på oss...


I fredags hade vi familjen aarni/Nordin hör på middag. Flygande Jakob stod på menyn. 

Igår va vi på nya leklandet i Valbo med Charlotta, Ture, Maria och Fredrika på förmiddagen innan det var dags för match mellan Saik och Hammarby. En match som Saik vann. Efter matchen var vi bortbjudna på tacos hos familjen Edlund/Laschka, väldigt gott och trevligt för både stora och små.

Idag var tanken picknick, stughäng och båttur men blev badhuset och massor av utelek i trädgården. Familjen Bäck/Nirs kom förbi på en eftermiddagsfika. Det blev lek och fika ute trots att vädret va lite sådär men ändå skönt på något vis. Kidsen spelade fotboll, bandy, lekte, åt vindruvor mm och va för det mesta sams:) 

På badhuset lyckades Vilma klättra längst upp på klätterväggen... ungen är galen... vill knappt erkänna det men jag har aldrig klarat det... men nu lör jag ju börja träna...


Många halvrunda baner hemma resulterade i en banankaka:)

Fredagstrött...

Skriv inläggstext 

På Olles med sofie😊
Bästa trion❤️
Gymnastik är kul tycker Ludde, men jag tyckte det va sjukt många barn och vuxna där... 25 kids i en grupp ich minst lika många mammor och pappor...
Vid hämtning på fsk❤️
En del av mitt jobb... tre-kampen på bj-arena
🤣
Livet som idrottslärare✨🙌🏻
Äntligen har mitt examensbevis kommit!!!! Och nu är det helg och jag älskar det!!!!

Redan onsdag...

Halva veckan har gått och idag börjar gymnastiken för Vilma igen och i morgon börjar Luddes. Ska försöka få båda i samma grupp istället då jag känner att det blir mycket med aktivitet både torsdag och fredag men vi får se... förstår såklart om det inte är möjligt! 


Igår hade vi föräldramöte på jobbet och barnen fick vara hos Helena och Mikko då D tränade. 

Idag är det match, Saik-Västerås men redan nu har jag beslutat att vi stannar hemma. Det är inte värt att barnen ska vara trötta i morgon. Den tröttheten förbi spara till när säsongen börjar. Lika gäller Vetlanda i helgen. Jag orkar inte åka 100mil tur ich returer för två halvdagar och en heldag... hela min kropp säger att det är bättre att vara hemma och bara njuta av att det är helg:) många bravuxenbeslut av mig den här veckan. 

Hemma är det kaos!!! Dränering pågår, förhoppningsvis blir det bra när det blir klart:) och hag kommer äntligen få en tvättstuga som jag vill vara i:)


Skönt att den här sidan av huset slipper hamna under grävskopan...
Hösten är på intåg...
Vindruvorna börjar bli mogna...

Stålisloppet och söndagshäng

Vi började dagen med årets höjdpunkt, stålisloppet! Som kidsen laddat! Vilma och Ella sprang hela loppet själva medan Ludde behövde en hjälpande hand då och då:) 


Efter lunch blev det Valbo och shopping av skor till våra sötnötter. En söndagsfika hann vi oxå med!
 Och dagenavslutades i stugan... helt underbart va det där ute!!!

Kräftskiva

Igår va vi på kräftskiva! En helt perfekt tillställning för både stora och små. Trots att regnet öste ner i början blev det inga sura miner. 17 barn och ett tjugotal vuxna. Maten var super, sällskapet trevligt och eftermiddagen/kvällen susade förbi. Värdparet får högsta betyg helt enkelt på en välanordnad fest🙌🏻 

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0