Sista dagarna på semestern...

Utan att passa tider för bandy:)


Vi har hunnit med en tvådagars i Kolmården med familjen Berlin junior och stughäng, vänner och middag på strandbaden:)

Väldigt trevliga dagar!!!! 

Härliga dagar på Öckerö...

Tack alla för allt! Ingen nämnd ingen glömd! Petra har iallafall det finaste hus i alla katogorier jag varit i! Vilket ställe du har! 


Nu drar vi vidare till Kolmården! 

En dag med allt..

Grillat på knarrholmen, häng med lillebror, massor av Sysslingbus,kusinmys,  golf, räkor osv... i morgon säger vi ses snart igen och åker vidare till Öckerö... tråkigt men sant! Älskar att min kusin är som min syster!!!! Kommer sakna henne och hennes härliga familj<3

Tim 8år!!!

Började dagen med sång och härlig frallfrukost för att sen packa iväg oss på båtutflykt som Tim beställt:) kycklingsallad till lunch, världens godaste chokladtårta till fika och middag på knarrholmen! En helt perfekt dag!Snart dags att åka till västkusten:)

Vädret de sista dagarna har varit bra men inte strandenväder enligt oss iallafall :) vi har då istället passat på att göra lite utflykter:) 


En förmiddag har vi varit i badhuset, Vilma använder inte luffarna alls när vi är där. Hon hoppar från en meters trampolinen och simmar in till kanten utan problem och åker både virvelvinden och forsen så vi får väl bara acceptera att vår lilla tjej börjar bli stor...

Vi har varit ute i bönan och fikat då tisdagens planer blev ändrade i sista sekund...

I onsdags blev vi bjudna på grillning hos vänner som resulterade i att det blev kungsberget och backträning för grabbarna igår. Båda var mycket trevligt:) Vilma gick hela vägen upp och ner! Hon är galen! Ludde åkte mest vagn:)

Dagen avslutade med välbehövligt häng med Sofie, shopping, fika å massor med tjejsnack:)

Hemna väntade grillat i stugan i finvädret❤️

En dagi Furuvik:)

En härlig dag som bjöd på både sol och hagel! Hagel i juli är inte ok! Men bi hade kul iallafall!Sysslingbus och kusinmys

En härlig dag börjar ta slut 3/4 barn sover och snart gör nog föräldrarna detsamma;)


Vi har badat, fiskat, ätit, badat, ätit osv... en helt perfekt sommarlovsdag med andra ord:)

Etapp ett börjar bli klar, nu saknas bara trappsteg runt och sen kan etapp två påbörjas...
Grillning av bilar var en succé som lördagsgodis:)

Sol å sommar:)

Idag var värmen tillbaka!eller rättare sagt blåsten borta...


Jag och kidsen passade på att fika med familjen aarni/Nordin när D tränade, annars har vi bara hängt å bara myst. Vi gillade lax till middag med färskpotatis, romsås, räkor och sallad, fantastiskt gott en dag som denna:)

I morgon kommer kusin vitamin med familj hit! Så. U borde jag släcka för att orka med morgondagen! Natti natti...

Älskar semester!

Idag är husprojektet D och J arbetat med klart och kommer ut till försäljning vilket resulterar i lite mer ledighet ihop dagtid:)


Idag har vi haft en heldag med familjen grunning! Alltid lika trevligt! 

Vi har sovit hela veckan i stugan, hur mysigt som helst även fast kvällarna går till att snickra! Kom på mig själv idag att jag inte kollat på tv på ca 1 vecka idag! Sjukt skönt!


Semester på hemmaplan=härliga dagar!!!!


Morgonfisketur, fiskarna va många! Stora och små! Ludde stod för de stora fula å Vilma för en abborre och någon liten mört:)
Sommaren i Sverige är vacker!!! Jag är så glad att vi hittade detta smultronställe...
En teaterapa!

Barnkalas och tomteland:)


Kalasdag!

Barnkalaset fick ställas in men inte vuxenkalaset:)


D hade lånat Joel skoter, Vilma var lyrisk! Ludde älskade det:) kan helt klart överväga att skaffa en leksak till oss alla. När kalaset var slut åkte passade jag och D på att åka tillsammans för att lämna tillbaka den. Efter den turen vet jag att det finns väldigt många fina hus på öar i Storsjön. Fick även träffa lilla ilse när vi kom fram, Joel ich Isabells prinsessa var helt fantastik!!!


Världens bästa Vilma 5år

Födelsedagen startade med ett besök på vårdcentralen då vår sessa fått svinkoppor... så barnkalas inställt! Men familjen aarni/Nordin ringde och frågade om de fick komma och fira V iallafall, å givetvis gick det bra. 


Mormor och morgon kom med husbilen under kvällen så Vilma Dick en riktigt bra dag. 

Det är helt klart svårt för en femåring som inte mår dåligt eller att kopporna på något sätt stör henne att förstå att man inte kan ha barnkalas eller att de flesta inte vill träffas...

Igår blev det häng i stugan hela dagen då vädret var helt fantastisk! På kvällen kom familjen Qvist spontant förbi:) det älskar jag!  

Å idag vankas det vuxenkalas:) vädret är på vår sida och det blir en dag i stugan:)

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0