En mysig helg!

Fredags häng i vallhov... igår kom Mikko hit och lämnade Ella och grabbarna åkte och tränade. Se tog jag med tjejerna på kalas och D tog med Ludde till familjen Edlund/Laschka för hockey och tacos! 


Jag och Vilma åkte dit när kalaset var slut. En väldigt trevlig dag med mycket skratt:)

Och idag har vi bara varit! Jag började dagen med att rensa Luddes garderob... inte kul, men behövligt! Efter lunch drog Maria ut mig på årets första löptur! Sjukt skönt! Kommer inte ens ihåg när jag sprang sist!

När jag kom hem blev det sconesmellis! 

Och eftermiddagen tillbringades i stugan! 

Nu blir det söndagsmys i soffan för att ladda batterierna till en ny arbetsvecka!

Lite rensning och målning så kan nog det här bli bra! Utsikten är ju magisk!
Övervåningen på stugan är bra gullig! Men det känns som den behöver rustas något innan det går att vara där:) idag väcktes många nya tankar...

Aprilväder!!!

Gårdagens väder va ett riktigt aprilväder... sol ena sekunden, hagel andra, sol, regn osv...


Igår hade jag uteidrott med kidsen och ja... jag hade inte planerat in hagel under tipspromenaden...

Efter hämtning av kidsen blev det playdate i vallhov! En väldigt mysig eftermiddag som avslutades med en spontan grillpremiär:)


Mindre än 60 dagar till Kreta...

Och 66 dagar till midsommarafton... tiden går galet fort!


Gårdagen tillbringades i skutskär hos Charlotta och Ture dör det bjöds på mat, fika, lek å trevligt sällskap. 

Jag och Matilda han även med en promenad på kvällskvisten. Vädret va inte det bästa men skönt va det iallafall! Nu vill jag ha vår på riktigt!

Påskdagen

Vi hann bara slå upp våra blå innan vi satt i bilen påväg till Uppsala och Fyrishov! En perfekt start med bad på en söndag för både stora och små! Efter badhuset åkte vi till drälinge för påsklunch med familjerna Berlin. Som vanligt var det väldigt gott och trevligt:)
Prinsessan Berlin hade valt kläder och frisyr själv:)
Vägen till Uppsala!!!! Vi kunde knappt tro våra ögon... såg ut som vi var påväg till fjällen! Tur att vi hade vinterdäcken kvar på V70 :)
En väldigt trött kille efter en lång men väldigt kul dag!!!

Glad påsk!!!

Superstolt

Idag i badhuset sa jag till Vilma att lägga sig på rygg i vattnet (utan puffar) och slappna av, titta på bilderna i tacket och  andas lugnt... å vips så flöt i ca 10 sekunder och kunde simma några meter på rygg... hennes far flöt sämre...

Påsklov

D jobbar medan jag och kidsen myser! Borde egentligen plugga och slutföra mina studier men det får nog vänta till sommarlovet...


Idag när D slutar ska vi till badhuset med Ella och Mikko:)


Orsa med familjen Berlin

En helt fantastisk helg med nära och kära! God mat, trevlig sällskap och massor av ny energi inhämtades:)

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0