Gamla Gefle spa...

Nu på förmiddagen ska den här mamman bli bortskämd. Först vankas det fika med världens bästa Charlotta och sen ansiktsbehandling i hela en timme då vi bara ska njuta(för det är vi värda).

Under dagen tror och hoppas jag att fina familjen Hagberg/Karlsson kommer på besök. Det ska bli så kul att träffas igen.

Två dagar i rad har vi hängt med familjen Aarni/Nordin vilket alltid är lika trevligt även om vi egentligen inte gör så mycket. Allt är så lätt med dom, inga krusiduller, det gillar jag. Vi har även hunnit med lek med Alice å hennes goa mamma Annica.Svärmor var här några timma när D var i Kalix. Vilmis älskar att vara med farmor och pyssla. Den här gången var det pärlplattning som stod på schemat:)Efter mycket bus hemma ser vårt hem ut såhär varje kväll innan läggning...Men det är de värt:)) lite stök å bök har ingen dött av(det är bara jag som får lite allergiska utslag).

I flera dagar har jag tänkt att vi ska rensa bort bebisleksakerna men det slutar alltid på samma sätt...det som hamnar i lådan är barnen:))

 Och kul har dom:) är lite förvånad att de inte slagit ihjäl sig än då de syskonbråkar, skrattar, ramlar och har sig...det resulterar iallafall att de somnar som stockar. Synd bara att Ludde fortfarande helst inte vill sova alls på nätterna..Nu är klockan åtta och halva min lilla familj ligger uppe och snarkar... Vill bara gå upp och byta plats med dom i sängen men mitt mammahjärta säger att det är bra om Vilma får sova tills hon vaknar. Förhoppningsvis kommer Ludde tids nog oxå vilja gå upp senare än fem:S så jag oxå får sova...

Dom här två alltså...

Vilma kan inte rida utan hjälm och tvingar Ludde att göra desamma. Tre julklappar är mer populära än andra. Den första är en röd dunväst som hon fick av mormor och morfar som hon ska ha på sig hela tiden, gunghästen hon fick av oss och käpphästen hon fick av farmor och farfar varvas hej vilt och hon tvingar Ludde att ha den som inte hon har:))

Ställer hon sig högt upp tror hon att hon är fri från sin jobbiga lillebror...

Badbus... Undra va dom snackar om??!!
I går blev det bandymaraton på tv och med facit i hand var det nog bäst. Då kunde Vilma rida runt,runt och ha lite bandypaus när hästen skulle äta å bajsa:))


Idag åkte D till kallare breddgrader för match mot Kalix... Om det nu blir match... Känns som de får ta fram rysstermometern om den ska få spelas...Jag älskar vårt kök...


Pulkadebut för Ludvig

I brist på snö fick lite frost duga...
Första turen med pulkan...

Vilma var världens lyckligaste då hon även fick hålla mormor och morfars hund under hela turen:)  

En helt underbar dag...

Liten börjar bli stor...


Inget lyckat försök idag heller:))

Men vi hade iallafall väldigt kul:))


<3

Världens bästa storasyster leker med lillebror<3
Gladare får man leta efter:)Älskade ungar<3

Mys...


Lek, Vilma var väldigt bestämd med vad Ludde fick å inte fick leka med...Vilma fick leka frisör med mitt hår...


Husets framsida(baksida) innan och efter... Sakta men säkert börjar det bli riktigt bra:) lite färg på huset i sommar så kommer de få ytterligare ett lyft:)
Busunge...Första försöket till att knäppa julkort är avklarat...

Det gick sådär...Vilma vägrade vara med på kort medan Ludde mer eller mindre tagit över vilmas roll som linslus:)

Ludde 9 månader

Han sover bättre men är fortfarande morgonpigg...

Tre tänder, två nere och en uppe.

Reser sig mot allt och är en riktig liten busunge:))

Redan nu märker vi hur mycket nytta barnen kommer ha av varandra<3Egenlek på öppna :)


Syskonlek på vilmas rum<3Mysmorgon... Runt 06.00..zzzzzKylan är på ingång...efter en varm höst..


Bad å bus...
Ludde 8månader

Utspökad av sin kära syster:))


bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0