God morgon lördag:)

Klockan är 08.20, Vilma och Daniel sover än medan jag å Ludde "myser". 
Veckan har sprungit iväg (som vanligt). Jobbet är en stor bidragande faktor till det. Här är en bild från en av veckans lektioner då vi körde motorikträning.


I onsdags åkte jag och Vilma på gymnastiken själva och istället åkte D med L till frisören. L skötte sig exemplariskt:)


I torsdags åt vi middag hos Hanna, per och Freja i Gävle. Väldigt trevligt och gott.
Och när barnen somnat kom Sara hit för lite tjejsnack och mys.

Igår tillbringade vi eftermiddagen hos Johanna och barnen. Dom bjöd på mellis och massor av lek både inne å ute. Hem kom vi lagom till middag och att D kom hem så vi kunde ha fredagsmys tills det var dags för nattning. Barnen fick titta på en halvlek av villa-Saik... Det gjorde Ludde nöjd, Vilma ville kolla mer och gjorde allt för att få vara uppe lite till:) 

Ne nu får sömntutorna uppe vakna!
 

Oj måndag igen!

Å då har en hel vecka gått igen... Stanna tiden, jag hinner inte med!

I helgen har jag haft min mor och bror på besök. En väldigt trevlig helg med bandy och barnen i fokus då world cup spelades här i Sandviken. För Bollnäs gick det mindre bra så även D har fått mycket tid med familjen. I lördags var vi på leklandet på dagen och på bandy kvällen läs natten för en trött mamma och pappa:) 

Tack världens bästa bror och mor för allt... 

I fredags var det dags för gyllenedojjan i vollyboll (en turnering i volleyboll) för skolor i Sandvikens kommun. Vi vann förra året och hade som mål att försvara den vackra pokalen vilket bi oxå gjorde:)Igår åkte vi till stugan än sväng innan det vankades final i arenan mellan vsk-villa där vsk var det starkaste laget och vann rättvist:) så grattis vsk!

Nu vankas det mys i soffan innan John blund ropar för högt;)

Här kommer en salig blandning med bilder från veckan som gått...
Älskar helg:)

En underbar helg börjar nu närma sig sitt slut... Vädret har inte varit på topp men det har inte gjort något. Både i går och idag blev det morgonpromenad med Matilda. Underbart med en frisk start på dagen. 


Igår hade vi familjen Bäck/nirs när på middag. Väldigt trevligt! 

Efter en trevlig middag och lek fick D lägga barnen och jag passade på att åka till Sara för lite tjejmys. En väldigt bra lördag helt enkelt:)

Idag efter promenade åkte vi till badhuset med familjen Aarni/Nordin. För första gången på 4år va Helena med så det lär jag skriva. Sjukt kul för oss alla. Tror nog hon fick meramak och kommer följa med fler gånger. Vi avslutade med lunch på mc Donalds innan vi skiljdes åt för den här gången... 
Och på eftermiddagen har vi bara myst...
Å nu vankas det mys i soffan😘

Cellprov...

Sitter på sjukhuset och väntar på att göra cellprov. Tänk att man kan känna sådant obehag för att göra något som egentligen inte är något märkvärdigt?!?! Jag gillar det iallafall inte...

Nu lite uppdatering från sen jag skrev sist. 

I söndags var jag i badhuset för första gången med båda kidsen själv... Eller själv var kanske fel att skriva, Mikko och Ella var ju med:) barnen skötte sig exemplariskt:) när vi åkte rutschkana åkte Mikko först sen Vilma, sen Ella och sist jag och Ludde. Tjejerna är åker inte innan set blir grönt för var och en så det tig sin lilla tid... Vilma ville testa att simma utan puffar... Flesta gången sjönk hon men ungen som vägrar ge sig skulle ju testa igen och igen och igen... Å tillslut kom hon någon meter utan puffar med hundsimning:)

På kvällen kom D hem å ingen var gladare än barnen att han kom innan läggning. Ludde länsade som vanligt D's väska och sprang runt som en kräfta...

Annars har det inte hänt så mycket.

På jobbet har jag börjat sätta upp duschdraperier för att få fler elever att duscha efter idrotten. Eleverna är än så länge supernöjda:)
Nu väntar soffan å godis för att försöka hålla mig vaken till D kommer hem. Natti natti...En helt perfekt lördag:)

Började dagen med frukost och mys hemma. Vid tiotiden åkte vi ner på stan där vi mötte upp Johanna med barn och Sara med barn. Kidsen stortrivdes i vimlet av folk... Vi avslutade med pannkakslunch på marran. Några tanter tyckte nog vi borde gått någon annanstans med alla kids men men vi hade det väldigt bra iallafall...Lite fotosession hemma med sessan innan det var dags för kalas...
Vilma var sådär nöjd över de två sista bilderna men hon ville att jag skulle skicka en vacker bild på henne till Hellmyrs och pappa så dom skulle krya på sig. Vår sessa har ett hjärta av guld❤️

Sen var det dags för 3års kalas i skutskär. Väldigt trevligt för både stora och små. Dagen avslutades med pyjamasparty för de små å vin för mammorna:)


Natten gick bra och vi avslutade med frukost och semifinal mellan Bollnäs och Saik. Saik vann en jämn match i Sudden  och med facit i hand tror jag Bollnäs är ganska nöjda med det resultatet. Så nu får vi hålla på Saik i finalen istället. Tack alla inblandade för en kanonhelg💗

Gräsänka

Efter gymnastiken och min tanke om mys i soffan blev det istället vedstapling... Så nu är det fullt i bebisen och tavlan kommer fram igen när vi eldat lite:) 
Morgonmys tidigare än tuppen med lillprinsen verkar snart vara ett minne blott.. Eller iallafall till vi ställer tillbaka klockan...flera dagar i rad har han sovit till runt 06.30 vilket är helt ok för mig:)

Igår hade vi friluftsdag på jobbet. En underbar dag, eleverna var superduktiga och fler än förväntat sprang en mil eller mer...

På fredagar slutar jag tidigt och hämtade barnen innan klockan två. Vi passade då på att vara ute och njuta av det underbara höstvädret....
Vi passade även på att cykla lite. Ludde har fått en ny springcykel. Lite stor men den blir perfekt till våren... Här testades den när vi satt ihop den:)


Idag vankas det kalas i skutskär och övernattning. Vilma är taggad på pyjamasparty och jag på lite tjejmys. Passade utmärkt då D är borta hela helgen på cup. Första matchen slutade med förlust mot villa. Nästa match är vid lunch och risken för förlust är ganska stor men givetvis håller vi tummarna i soffan för vinst:) heja Bollnäs!

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0