Debut...

Idag tog hjärtat hem sittvagnsdelen till vagnen och vilmisen gillade den skarpt:)
Nu har hon den bara för att sitta med oss vid matbordet och för att träna lite tills vi köper en stol till henne. Hon älskar nämligen att vara med, inte vill hon ligga i vagnen då inte:))

Nyhetsmorgon..

Idag bjöds åter igen på en mysig morgon med lång frukost framför nyhetsmorgon:)

Vilma lekte i vårt hemmagjorda gym medan vi åt och sen hade vi lite sitt träning:) hon börjar bli så duktig, vår stora tjej.

Tänk att det gått hela 4 månader sen hon kom till världen?! Å varenda dag har varit den bästa dagen i vårt liv en förälders kärlek till sitt barn är svår att förklara, men helt fantastiskt underbar är den

Friluftsområdet bjöd på...

Massor av listiga fågelholkar:) ryssarna verkar vara måna om sina fåglar:)

Min första egna promenad:)

Å jag gick inte vilse:)

Vilmas namnsdag:)

Hjärtat åkte till träningen runt 11.45, helt ok tid enligt mig då vi får tid att mysa lite med Vilma tillsammans på morgonen när hon är som piggast.

Nu när Sofia och barnen är här finns det alltid något att göra. Idag var vi ute med dom och spelade bandy:) eller rättare sagt jag och Sofia stod och kollade på när grabbarna spelade och Vilma sov gott i vagnen. Vi avslutade med fika!

Nu har jag lagat korvgryta och hjärtat kommer hem viken minut som helst...

Vardag i Moskva

Idag var det första gången älsklingen tränade sen vi kom hit. Den tiden har var borta gick fortare än förväntat. Jag å Vilma skypade först med sofie, Malin ringde på viber och sen blev det en fika hos grannarna till älsklingen hämtade oss där efter träningen.

Vi åt middag hemma och det kändes nästan som hemma:)
Efter maten tog vi en promenad runt området och D passade på att visa mig friluftsområdet och en visning av arenan där det var full aktivitet av skrinnare och konståkare:)) en väldigt mysig familjeprommis.

Nu på kvällskvisten har vi bara myst. Något mycket positivt med Hjärtats Rysslands äventyr är att han börjat dricka te:)) så det gjorde vi till kvällsfika!

Vad är klockan?!

Promenaden var kanske inte den mysigaste men jag fick se lite iallafall. Vi avslutade med att handla, affären var nästan som hemma fast lite konstigare:))

Vi köpte blöjor till Vilmisen(pampers) den skillnad vi la märke till var att blöjorna här luktar doftgran:)) märkligt! Och det gör även toapappret:))

Vi har iallafall haft en riktig myssöndag!
Vilma fick förresten testa lite mat för första gången... Eller mat å mat det kanske var att ta i?! Det första var blomkålspure. Vilma gav det 0 av 5p och jag håller med det smakade lika illa som det luktade:(( till efterrätt blev det päronpure vilket iallafall kom in i munnen så 1 av 5p där. Vi får testa igen i morgon:)

Nu är det snart läggdags här. Vi antar att klockan är 22.40 men det återstår att se. Tydligen bestämmer dom lite hur som helst om dom ska ha vinter/sommartid eller inte??!!
Vi får helt enkelt vänta till i morgon innan vi vet.

Utforskning på g...

Nu är det Promenad som gäller för familjen Berlin/boelskift
Vi ska gå och handla och kolla på hur allt ser ut här och vart man kan gå:)
Man ser arenan från fönstret men å andra sidan bor vi ju på 16:e våningen så vi ser ju ganska långt:) men det ska iallafall bra ta 20 min att gå...

Vädret idag är väl inte det bästa, snöblandat regn yr i luften, men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Det blir premiär för nya overallen för vilmisen iallafall:) tack igen mormor och morfar

Shopping med grannarna

Vi började dagen med frukost framför Nyhetsmorgon och såg någon lycklig själ skrapa fram 100000 i månaden i 10 år, helt ok start att bli glad för någon annans skull:)

Efter frukost åkte vi till ett stort köpcentrum med namn Mega(ganska passande). Jag är glad att det inte var jag som körde för i detta land kör alla som tokar.

Vi shoppade lite men inget direkt nämnvärt. Vi åt lunch där med familjen mossberg, Linus och Johan.

Nu väntar middag och att få sessan att sova lite. Hon är inte riktigt sig själv men å andra sidan är det ju väldigt mycket nya intryck för henne oxå...

Moskva :)

Resan gick över förväntan. Vilmisen vara bara lite gnällig vid landning men med lite amning löste det sig.

Lagets allt i allo Viktor kom och hämtade oss och körde oss till mossans lägenhet där vi fikade innan hjärtat kom och hämtade oss det var helt underbart att vara i hans famn igen.

På kvällen åt vi tacos och kollade på Bergh flyttar in:) nästan som hemma, men ändå inte...Mysigt var det iallafall.

Försenat...

Planet är försenat, men nu är det nära:))

Mot Arlanda...

Äntligen på väg... Nästa stop Arlanda :) återstår att se om biljetter, pass och visum finns där och väntar på oss:)

Ska även bli intressant å se om jag fått med mig allt....

Längtar efter mitt stora hjärta...

En lång dag...

Redovisningen gick mycket bättre än förväntat vilket var väldigt skönt. Dagen i skolan blev dock väldigt lång och när klockan började närma sig 16.30 gav jag och vilmisen upp. Inte många minuter senare kom josse:) korvstoppning delux kan man säga att det var i mitt huvud...

När vi väl kom hem åkte vi till Konsum och hämtade vilmisens paket från mormor och morfar. Det var en superfin overall som hon ska ha i Ryssland men med vet i katten om jag tänker lämna den där för Vilma verkade tycka om den trots att den var lite stor:)

På Konsum träffade vi även Charlotta en snabbis innan det var dags att åka hem och packa det sista innan det var dags att bege sig mot Uppsala.
Medan jag packade in allt i bilen toksnöade det för första gången i år... Brrr..
Väl i Uppsala möttes jag av dukat bord. Lax med ris, sås och sallad:) mums fillibabba:)

Vi hann även med bad för vilmisen och hon verkligen älskar badkar. Så när vi kommer hem då är det bara att boka babysim:)

Nu är det natti natti här..mina ögon går i kors...

Pigg tjej:)

Sessan är pigg och väldigt pratglad... Vilket är väldigt mysigt, men inte när vi har föreläsning:S
Hon skötte sig dock exemplariskt på redovisningen vilket var det viktigaste:) det gick även bättre än förväntat för oss:)

Vilmisen tyckte nog att jag valde ett perfekt ställe för klädbyte. Hon låg nämligen och spanade ut hela tiden:) sötnöten vår:)

Kallt...

Pigg och alert:) kanske ska fortsätta gå upp kl 6... Eller inte:) nu är vi klara för skolan. Väntar bara på att josse ska komma så vi kan åka... Kallt är det ute så idag blir det mössa på:)

Klarvaken...

Kul att jag legat klar vaken sen 05.15 och funderat på redovisningen vi ska ha idag på morgonen... Jag har dessutom inte kunnat somna om för att vissa delar på kroppen känns som sprängballonger:S och nu klockan 05.56 har inte sessan givit några tecken på att vakna. Ska detta bli första gången hon sover en hel natt?! Eller ialllafall från 10- 07... 06.30 ringer min klocka och då är det bara och kliva upp och fixa frukost och göra iordning sig och förhoppningsvis hinner jag göra det innan hon borde vakna vrålhungrig. Men förmodligen är det ett önsketänkande.

Ne förresten jag ger upp... Nu är det uppstigning som gäller för mig. Jag ska slänga in en sista tvätt med vilmakläder och sen äta en god frukost i lugn och ro, dricka kaffe och läsa tidningen i lugn och ro.

1 natt kvar, sen är vi i Moskva!!!!!! Lovely!!!

Vilken dag...

Skola med redovisningar har stått på schemat. Underbara Sofie kom och hjälpte mig med vilmisen från 11 vilket var väldigt skönt.

När skolan var slut åkte vi hem till oss. Vilmisen fick mat medan Sofie dammsugade vår lägenhet. Vi är verkligen lyckligt lottade som har så goda vänner jag hann även slänga in en ny tvätt och vika den gamla:)

Efter lite stress hemma insåg vi hur hungriga vi faktiskt var och åkte till arena för middag. Det blev Lasagne i restaurangen och lagom till matchstart var vi klara och satte oss på läktaren med de andra tjejerna. Saik vann stort, matchen var inte den bästa men huvudsaken var att de vann:)

Efter matchen blev det mest stress igen.. Packning, tvättning, planering och plugg.. Och nu äntligen väntar sängen.

I morgon väntar en ny dag med nya redovisningar... Snälla låt det gå bra i morgon för jag orkar inte med något strul! Längtar till på fredag när jag sitter på planet och verkligen kan känna att det är helg och att vår lilla familj blir hel igen

Skola

I morgon eller rättare sagt senare idag väntar en heldag i skolan. Klockan står på 07.00. 08.30-16.30 är en lång dag med liten bebis:( tur att Sofie vill hjälpa till några timmar. Tack snälla

I morgon har vi redovisning av en märklig uppgift, har ingen aning om vad den har att göra med utbildningen , men uppgiften är gjord och det är bara att redovisa den och se glad ut.

På torsdag går jag oxå heldag i skolan och det stora arbetet om algebra ska redovisas innan det är dags för kursintro av nya kursen men sen äntligen är det dags att åka till Uppsala. Hjärtats mamma och pappa har lovat att köra oss till Arlanda på fredag.

Nu är det verkligen nära. Packningen är relativt klar. Bara lite skor och saker som är i tvätten som ska i. Dock ser det ut som ett bombnedslag hemma så morgondagens projekt är plugg och städ:)) så nu ska jag drömma mig bort och hoppas att jag vaknar som bläckfisk i morgon....

Ops...

Hm... När jag kollade vädret nu börjar det ju kännas som vinter i Moskva... Brrrr... Hur får man med sig varma kläder och skor för tre veckor i en väska är den stora frågan?! Om ca tre veckor får vi svaret på om det va möjligt:))

Nu är det bara 3 nätter kvar:)) längtar!!!! Natti natti

Det tar sig...

Hösten har visat sig från den goda Sudan idag. Strålande sol och 8 grader varmt, underbart!

Idag har jag å vilmisen varit riktigt effektiva:) vi har njutit av en promenad i det fina vädret. Träffat en vän jag inte träffat på länge. Väldigt mysigt! Vilmisen fick en superfin mössa utav henne och familjen.

Jag och josse passade även på att gå igenom redovisningen på eftermiddagen och jag har börjat packa så nu har jag lite mindre panik:)

Passar även på att lägga ut en bild på ett sött hjärta som vilmisen fick av Maria T sötnöt! Ett ord som jag använder i tid och otid:))

Nu ska jag försöka planera vidare, dock är det sjukt svårt att veta vad man ska ha med oss när man ska vara borta i tre veckor, men som vi längtar!!!!

Morgonmys...

När klockan var 07.30 var vår underbara sessa hur pigg som helst. Jag försökte få henne att somna om utan att lyckas. Efter jag pratat med hjärtat gick jag upp och åt frukost medan vilmisen låg kvar och joddla:) när jag skulle gå in och hämta henne såg sängen grymt skön ut så jag la mig bredvid henne och hon somnade om gott. Så nu ligger jag här på en tiondel av sängen och njuter av att vara nära vår underbara dotter

Ge mig mer timmar på dygnet...

Jag börjar känna mig lite stressad. Jag har skola varje dag till jag åker. Jag ska packa och plugga. Jag vill hinna se saiks hemmapremiär. Jag borde städa så det känns ok att åka, men hur ska jag hinna allt?! Känns som att vilmisen kommer gå först och allt annat får komma i andra hand vad gör väl lite damm i hörnen...

3.5 nätter kvar tills vi får vara en familj igen, som vi längtar!!!

Sorry...

Idag har jag inte hunnit blogga alls, fullt upp helt enkelt.
Förmiddagen startades med en promenad med mallan:) som efterföljdes av lunch medan lillhjärtat sov på balkongen.

Efter lunch hade jag i uppdrag att köpa en ny dator:) var först på Elgiganten utan lycka men på media markt fanns den. Måste erkänna att små korta ärenden var lite lättare förr... Hann även springa in på Valbo och köpa vitaminer till Sofie( sådana ärenden är hon alltid värd).

Efter vår lilla shoppingtur åkte vi ut till Micke och Sofie:) vi fikade först lite och pratade och sist men inte minst när Micke kom hem från träningen blev det middag. Lasagne som är så gott! Vi var nog lika hungriga alla tre:))
Tack för maten:)) jag å vilmisen blir så bortskämda

4dagar kvar...

Kallt...

Det verkar som att kylan kommer även till viken...
Måste erkänna att jag längtar lite efter vintern. Lagom mycket snö och lagom många minusgrader.

Tacos och bullar...

Idag har vi blivit bortskämda:) mallan bjöd på tacos och nybakade bullar! Smaskens!

Nu är det soffhäng som gäller resten av kvällen. Är helt slut fast jag egentligen inte gjort något. Det måste vara det fantastiskt tråkiga vädret som gör att man blir hängig!

I morgon är det en ny dag, förhoppningsvis en dag då solen kanske skulle vilja visa sig några minuter... Jag håller tummarna på det iallafall:)

5 nätter kvar...

Packa:))

Nu är stora resväskan hämtad. Sessan sover på balkongen så nu är det bara att börja. Den stora frågan är bara vad vi ska ha med oss?! Vad som är viktigt och mindre viktigt... Men det går nog bra:)

Min mamma ringde igår och sa att hon skickat en present till Vilma som kan komma till användning i Ryssland, spännande:))

Rutin?!:))

Hela veckan har vilmisen vaknat mellan 04.00-04.30... Hoppas de håller i sig. Jag är sjukt trött den här tiden på dygnet, men det glöms snabbt när man möts av ett stort leende 

Regn, regn....

Dagens väder går inte till historien som en dag med härligt höstväder utan bara en massor med regn, regn och åter regn! Som tur är när det regnar kan jag använda mina stövlar som jag fått av svärmor:)

Jag och vilmisen trotsade dock vädret och tog en promenad innan det var dags för bandypremiär hos Jullan med tjejerna. Bandyn gick väl kanske inte riktigt som vi hoppats, men å andra sidan är det inte nu dom behöver vinna heller...

Efter matchen åt vi hemmagjorda langos där Maria stod för kockandet:)
Väldans gott!

Vilma busade med Sigge:) stora som små hundar går bra att busa med. Hon är inte det minsta rädd, men dock blev hon väldigt trött och sova borta är inte hennes starka sida:( så nu ligger vi i soffan och kollar på körslaget och Vilma sover ala pappa stil;)

Varmt i Moskva?!

Hjärtat säger varje dag att det är varmt i Moskva... Hm... Enligt yr kommer det iallafall bli kallt när vi kommer. Frågan är då vilka kläder sim ska packas i?! Nu har jag ju inte bara mig själv att tänka på.. Jag har som tur är några dagar på mig att packa. Tänkte börja lite smått i helgen för i veckan kommer det tyvärr bli mycket plugg:(

Mys hos familjen Laschka/Edlund

På eftermiddagen/kvällen gick jag å vilmisen över till före detta grannarna och hade det lite mysigt. Vi strökollade på tv, lekte med vilmisen och inväntade att crille skulle komma med mat till oss.

Killar äter ju av någon konstig anledning lite fortare än oss tjejer så när jag och Maria åt klart lekte crille med vilmisen<3 och vill lova att han kommer bli en toppenpappa!!!!!

Tänk vad en glad liten mystjej kan få än att bli glad...

Älskar dig Vilma, Elsa, Marielle Berlin

Va är kylan?!

Nu är iallafall vi förberedda på lite minusgrader. Vinterdäcken är på, ett måste mindre på to do listan.

Efter vi lämnat bilen tog jag, vilmisen å mallan en promenad. Åter igen sjukt skönt med frisk luft. Vår lilja sessa soc hela turen. Jag har till och med hunnit äta lasagne i lugn och ro, lyssnandes på hjärtats djupa andetag mysigt!

8 dagar kvar

Efter kompisträffen på BVC blev det en snabbkaffe på kanslit. Charlotta är bäst! Skriver inte mer än så

På eftermiddagen blev det långprommis med mallan. Det var verkligen välbehövligt med frisk luft och lite tjejsnack:)

Just nu är det revenge på tv, sessan sover så sött. Förhoppningsvis drömmer hon om pappa

Nu är det iallafall nära... 8 dagar... Helt underbart! Jag tror det sista med visumet fixades idag. Resan är iallafall bokad :)) vi åker den 26:e och åker hem igen den 14:e då det väntas bortamatcher för älsklingen.

Kompisar

Idag lurade Helena mig att det var mammagrupp så vi möttes där kl 09.55 men det var tydligen nästa torsdag så vi hade lite kompismys istället:)

Helenas kakor:)

Skitväder:(

Ingen promenad idag heller:( nu börjar jag få myror i brallorna...
Istället för promenad blev det fika hos Helena och Ella:) Helena hade försökt bakat hallongrottor men det gick väl lite sådär;) men goa va dom å även bullarna:)

Bumbo

Saknar

Plugg...

Idag blir det lite tentaplugg med Josse:) fast jag redan bestämt att jag struntar i tentan så tänker jag plugga till den lite iallafall. Jag kommer ju iallafall få göra den senare och då är det nog bättre för mig om jag inte behöver råplugga då!

Vårt grupparbete är iallafall klart:) tack josselito:)

10 dagar...

Idag har det som vanligt när hjärtat åkt blivit lite krockodiltårar på kinderna, men detta avsked var det lättaste än så länge. Kanske för att jag vet att det bara är 10 dagar tills vi får ses igen, 10 dagar till jag och vilmisen ska göra vår första resa till Moskva. Sjuk spännande ska det bli och jag längtar verkligen efter att se hur han har det där och få lite vardag med vår lilla familj. För just nu är det inte mycket av den varan...

Vi började dagen med frukost, D hade då varit ute med Vilma så hon sov sött på balkongen.

Lunchen för dagen åt vi på östens pärla. Buffé med både kinamat och sushi, precis vad jag önskade... För att sen lämna älsklingen vid stationen... Som plåster på såren åkte jag och köpte två nya blommor hem(Malin Arnells kommer bli lyrisk) hon hatar nämligen våra blommor:)

På kvällen kom tjejerna och förgyllde kvällen. Tack alla för att ni finns. Vi hade aldrig fixat det här utan alla Goa vänner som ställer upp för oss

Sverige lyckades även vända ett 4-0 underläge i Berlin.. Slutresultatet 4-4 måste vara en ganska stor skräll!

Nu väntar jag på att vilmisen ska inta kvällskrubbet och att älsklingen ska ringa

Sova ute

Efter helgens bandycup har jag insett att vilmisen sover fantastiskt i arenan. Så vid kris får jag kolla på saiks träningar.

Ett annat säkert kort är att vara ute. Idag tog vi en lunchpromenad och hon somnade efter 10 meter och en eftermiddags tur till affären och efter båda gångerna har hon sovit ute på balkongen:) lillskruttan var nämligen hemskt trött innan båda promenaderna, men vägrade att sova:(

Visumkort

Idag har vi kommit ytterligare ett steg närmare Ryssland:) korten till visumen är fixade.

För tillfället är hjärtat och köper en ny byrå till oss och jag håller tummarna på att det blir bra så jag inte gjort ytterligare ett köp jag ångrar;) skötbordet gick vi ju iallafall med vinst på:)

Ca 1 timme kvar...

Idag har det inte hänt mycket. Det har varit tråkigt väder å lilla sessan har bara sovit velat sova ute eller i min famn... Mysigt, men man får inte så mycket gjort.

Nu är älsklingen snart hemma... Massor av mys ska det bli då. Vi har bara ett måste tills han åker tillbaka på tisdag och det är kort på mig och vilmisen till våra visum

Myskväll

Först verkade allt klart med att hjärtat skulle kunna åka hem på tisdagskväll men efter många om och men blev det hemgång redan i morgonbitti:( men det löste sig iallafall:) tur att det inte är så långt till Moskva. Grabbarna flyger helt enkelt dit med laget i morgon och vänder så i morgon kväll är han hemma igenunderbart!!!!! För varför ska dom sitta i Moskva och tråka när de inte har någon träning innan onsdag...

Positivt och negativt...

Vi har haft en fantastisk helg med massor av bandy. Bandyn kanske inte riktigt gick som förväntat, men det är inte första och inte sista gången ett lag fyllt med stjärnor inte vinner...

Fröjden och Linnea kom upp till oss på fredagskväll och åt lite innan kvällsmatcherna och sov hos för att även kunna se lördagens fullspäckade schema med matcher.

Saik gjorde en fantastisk turnering, så en stor eloge till dom. Vi hejade in i det sista men tyvärr räckte dom inte hela vägen:(

Vinst:)

11-0 till dynamo:) heja, heja!!!! Inatt sover hjärtat på hotellet för att ladda om till nästa match som börjar om mindre än 11 timmar....

Städdag...

Började dagen med mysfrukost med de två jag älskar mest. Vilma fick testade hoppgungan igen och vi tror att hon gillar den:)

Medan världens bästa pappa lagade lunch och lekte med Vilma passade jag på att ta mig en tur i spåret:) hjärtat bjöd på spagetti och köttfärssås när jag kom hem.

Efter lunch rensade vi garderober och massor med kläder rensades bort. Vi eller rättare sagt jag passade även på att sälja skötbordet. Vilket kanske inte är det smartaste jag gjort, men nu är det borta så nu kan vi glömma det. Istället ska vi köpa en till byrå som kan stå där.

På kvällskvisten blev det bandy. Tyvärr förlorade Saik:( och nu återstår att se om hjärtat och dynamo tar två nya poäng mot neftyanik men detta sker från soffan med en sovande bebis brevid heja heja

Heja, heja:)

Nu har vi precis varit och kollat på Bandy. Först hejade vi fram dynamo till seger mot Hammarby och sen Saik till vinst mot ett ryskt lag som jag inte en tänker försöka stava:)

Vilmisen fick paket idag oxå. Först träffade jag Curt som hade med sig en fin pekboj från familjen Einarsson. Supporterklubben gav Vilma en body och hakklapp. Världens bästa tant Sofie hade köpt jättefina pytteliten strumpor vår sessa är lite bortskämd...

Oj detta inlägg vägrade visst komma in igår:(

Sömn

Inatt har Vilma absolut sovit bättre och jag håller de tummar jag har på att hon kommer somna om nu.

Inatt har vilmisen fått testa för första gången att sova utan babynestet i vaggan och det har gått bra, peppar, peppar... Vår lilla tjej håller på att bli en stor tjej

Mitt stora hjärta sover hemma i natt oxå så för han och hennes skull hade det varit toppen med någon timme bra sömn till. Iallafall till 07.15 då klockan ringer och han ska åka in till Gävle för hotellfrukost.

Måste erkänna att jag är lite avis. Hotell frukosten på winn är ju fantastisk. Vi åt där bland annat efter ultraljudet
Dom har både pannkakor och våfflor... Men han äter väl inte det innan match iallafall även om han är värd det...

Paket:)

Sessan fick igår en liten present av mossan och sofia så hon ska kunna heja riktigt på pappa i helgen:)

Heja dynamo, heja dynamo:)

Mys i gävle

Igår efter hjärtats träning åt vi lunch hemma och fikade på maragonikanelbullar innan vi åkte in till Gävle.

I Gävle strosade vi omkring och vår lilla sessa som nästan hela tiden. Vi passade på att köpa en ny "isbjörnoverall" till henne och lite nya kläder.

Innan det var dags att åka hem igen passade vi på att gå förbi bocken och hälsa på Sofie en stund:)

Mattestuga:)

Tjo ho va glad jag är nu:) fick just reda på att jag klarade säkerhetstestet. 3p över godkänt! Jippi!!!

Nu har jag och josse planerat grupparbetet och myst med våra tjejer:) Vilma är lite småkär i bumbum medan bumbum mest tycker Vilma är liten å dryg;)

Älskade unge

Vet inte vad som snurrar runt i sessan huvud men de här två nätterna har inte riktigt varit hundra...

Inatt har vi varit uppe mellan 02.15-03, mellan 04.30-05 och från 6.20-nu och då står jag och drar vagnen med en joddlande sessa i som inte verkar det minsta sugen på att sova. Med facit i hand är det nog bra att Hjärtat inte får sova hemma. Han sover ju inte mycket mer än oss en natt som denna.

Men det räcker med att titta på vår lilla tjej i vagnen och mitt mammahjärta smälter av hennes underbara leende. Det ger mig lite extra energi förhoppningsvis somnar hon när det är dags för D att gå upp annars blir det nog en promenad för oss

Bandy

På eftermiddagen kom Joel förbi och gjorde oss sällskap en stund. Jag lagade mat och grabbarna fick sitta lite tid tillsammans. Vi hann till och med äta innan vi tyckte att det var dags att ta in vilmisen från balkongen. Hon var varm och go när vi tog upp henne så det kommer definitivt göra igen.

På kvällskvisten åkte vi ner till arenan för att se zorki vinna mot skutskär. Kanske ingen höjdar match , men kul att kunna göra det som en familj.

Resten av kvällen var det soffmys som gällde. Vi åt toast, drack te och kramadesmyyyys!

Mys med hjärtat

Idag har vi myst och bara umgåtts med varandra. Vi fikade på marran, shoppade lite och bara njöt av varandras sällskap. Vilmisen somnade som vanligt när vi var ute och för att få henne att fortsätta sova testade vi att ställa ut henne på balkongen:) och där har hon sovit ca en timme nu:)

Lunch

Korv är något älsklingen saknar i Moskva så till lunch idag blir det korv å pasta:) lätt å gott och snabblagat:)

Piggelin:)

Fast en natt med sjukt lite sömn känner jag mig riktigt pigg, kär, glad, lycklig... Allt på samma gång. Tänk att lite tid med de man älskar kan göra

Började dagen med frukost och morgonpromenad/jogg med barnvagnen medan älsklingen tränar. Kände mig pigg i benen och det var riktigt skönt ute i det underbara höstvädret. Det är absolut inte sista gången jag ska med mig Vilma ut på jogging. Visst va det lite jobbigare men inte mycket:)

Röd i fejjan bidde jag visst oxå:)

Pappa kan

Sessan har nu fått sin första riktiga mysisdress från adidas. Så söt, fast den var lite stor var jag tvungen att testa. Om en månad eller två kommer den vara perfa:)

Vinter på väg???!!!

Hela nästa vecka verkar bli kall och härligt höstig, men snön kan vi väl hoppa över ett tag till....

Nu ska är vilmisen snart mätt och jag ska krypa ner hos mitt hjärta igen. Hoppas sessan kan somna om...

Äntligen

Jag och lillebror åt en lång frukost och pratade massor innan han åkte tillbaka till Göteborg. Vi har haft det väldigt mysigt några dagar och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.

Vid två tiden fick vi äntligen hämta hjärtat i Gävle och familjen är hel igen en helt underbar känsla. Både jag och vilmisen blev bortskämda med presenter och kärlek.

Vi har egentligen inte gjort mycket mer än att myst och jag hoppas det blir mycket av den varan de här dagarna.

Nu kollar vi på Zlatan och sen blir det bums i säng. Vilmisen somnade gott med flodkon;)

Tacoslördag

Jag, Vilma, mallan och lillebror avslutade vår mysiga dag med tacos och godis i soffan. Mallan hjälpte mig med tradera så nu är ser nog bäst att hitta något form av amningslås på mobilen;)

Nu är det iallafall snart dags för sessan å äta lite nattkrubb och sen hoppa i säng så att morgondagen kommer fort. För i morgon kommer ju världens bästa älskling hem<3 längtar!!!!!!

Matvrak:)

Det blev inget lätt val när det väl var dags för shopping av barnstol, men det lutar nog mot en ljusrosa. Men hur i hela friden kan en stol som ett barn ska ha när de äter kosta totalt 2699kr???!!!!

Efter barnstolsjakten åkte vi direkt till östens pärla för lunch och det blev sushi för oss alla tre plus friterad banan med glass för mig och lillebror.

På genvägen stannade vi i Valbo. Jag köpte ett par vinröda byxor och en tröja. Inspirationen fick jag av mallan:)

Höst promenad

Jag, lillebror och vilmisen började dagen med en mysig frukost och sen en långpromenad i högbo. Det är fantastiskt hur glad och energirik man kan bli av fint väder, trevligt sällskap och frisk luft.

Nu är det snart dags att åka in till Gävle för att äta sushi och shoppa:) så vi får hoppas vi hittar något fint. Skulle verkligen vilja hitta något som inte är svart och något som jag känner mig fin i för just nu är det väldigt sällan jag känner mig fin...

Dagen före...

Nu är det bara en dag och än natt kvar sen är världens bästa hemma....som vi längtar!


Fredagsmys

Skola dag 2...

Efter en heldag i skolan är kropp och knopp helst slut:( säkerhetstest och laborationer avklarade. Min kärs bror tog hand om Vilma och tur var nog det för jag själv var i upplösningstillstånd... Tänker aldrig mer utsätta mig själv för något liknande efter den här terminen. Jag är bara människa, ingen robot!!!!

På eftermiddagen fick min bror även sällskap av min kära vän Sofie som visade honom staden. Känner mig som en dålig mamma och en dålig blivande mattelärare! Ingen kul kombination vill jag lova:(

Ne nu ska jag rycka upp mig och beställa pizza! :)

Älskade lillebror...

Efter skolan blev det en skön promenad i de fina höstvädret. Vilma sov som den sessa hon är och jag å mallan fick prata av oss:)

När vi kom hem dröjde det inte många minuter innan min lillebror knackade på dörren. Han fick ett ryck och kom hit vilket vi uppskattar väldigt mycket. Han stannar till på söndag och tills dess ska vi hinna med mycket bus. I morgon får han ta första passet i skolan med vilmisen och Sofie kommer och är barnvakt åt dom båda efter lunch;)

Jag är verkligen lyckligt lottad som har så många goa människor runt omkring mig...

Nu är det snart natti natti för i morgon väntar åter igen en lång dag i skolan
med både säkerhetstest och redovisningar...

Skolan...

Vilken otroligt tråkig dag i skolan. Jag hade alla förutsättningar i världen för att ta in all viktig information pga av världens bästa. Maria tog hand om vilmisen på morgon och sofie på eftermiddagen:) men lektionerna var helt värdelösa och jag hade lärt mig mer hemma:(

Vilmisen gjorde av med lite mer blöjor än planerat så hon fick låna en sista och såg minst sagt förvånad ut att den va lite större än vanligt...

Tröttis...

Idag har både jag och vilmisen varit riktiga tröttisar... Har inte orkat något jag tänkt:(

Började med att ställa in träningen i morse för att istället ta lång sovmorgon med vår älskade dotter. Hon hade sovrekord idag och ville inte vakna riktigt innan klockan blev runt 10.45:) duktig tjej!

Vi tog iallafall en promenad på eftermiddagen och drack lite kaffe med Charlotta och Anna:) och på kvällskvisten blev det fotboll på Jernvallen med brudligan plus småkottar:) och nu har jag just lagat lite mat så jag har lunch i morgon när det står skola på schemat...urk va jag inte är sugen:(

Kvällsfika hos hanna

Efter en promenad i det härliga höstvädret med Maria blev det lite fika hos Hanna.

När vi kom hade Hanna skönhetssalong på toa;) färgning av fransar och bryn stod på schemat:)

Till en början var vilmisen pigg och glad men det övergick till en väldigt trött bebis som inte ville somna och det slutade med hemgång... Och lilla hjärtat somnade innan vi ens kommit utanför lägenheten.

Väl hemma stod jag utanför lägenheten och pratade med mitt stora hjärta så att vilmisen skulle komma i riktigt djup sömn och nu ligger hon och sussar gott i vagnen medan jag myser ner mig i soffan

Älskade unge

5dagar kvar 

Mattestudio med josse:)

Nu är det dags igen för gnuggning av geniknölarna;) jag och josse ska försöka knäcka några formler... Tjo ho!
Bäst å passa på medan vilmisen sover:)

Måndagsmiddag:)

Idag fick jag och vilmisen Finbesök av Emma:) vi lagade lite mat, snicksnackade och lekte med vilma

När grabbarna tränat klart kom även Joel förbi en sväng. Känns fortfarande konstigt att inte hjärtat kommer hem efter träningen...

Saknar honom massor, men nu är det nära. Bara 6 nätter kvar

Vad gör man inte?!

Just nu sitter jag utanför lägenheten och hänger:) sessan sover sött i vagnen. Hon har kommit in i en period där sova ute verkar vara det bästa som finns medan att sova inne är sådär... Å vad gör man inte för den man älskar över allt annat på jorden?! Alltså sitter jag här och surfar lite. Tur att solen skiner och att det inte är allt för kallt:)

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0