Ludde hos frisören:)

Skriv inläggstext 

SM-helg!

En fantastisk helg och säsong är över! Det ville sig inte hela vägen i finalen... det va inte Bollnäs år i år heller, men jag är hoppas att west en dag kommer få sitt guld! Känslorna var många, men summeringen kort och gott är att jag är en väldigt stolt över grabbarnas prestation! De tog sig till final och i en final kan allt hända... när tomheten har lagt sig kommer även grabbarna vara nöjda med sin prestation. 

Två dagar kvar...

SM-finalen närmar sig med stormsteg!!


Jag håller tummar och tår att Bollnäs vinner sitt efterlängtade guld och att D får ett guld som försenad 30års present! För igår fyllde mannan i mitt liv hela 30år! 


Daniel fick blomsterbud av sin mor och far! En helt fantastisk bukett!
Vilma har för första gången följt med en kompis hem från fsk... vår lilla prinsessa börjar bli stor...
Ludvig och de andra barnen på månen har fått göra fotavtryck och målat Bibbi av resultatet:)
Jag har köpt ett nytt armband som även fungerar som stegräknare!!!! Å jag är supernöjd!!!

Vilken helg!

Lördagen började med tandläkarbesök för Vilma. Besöket var planerat i kalasets tecken med fiskdam, tandtrollsbingo osv allt för att barnenska gilla att gå tandläkaren. Vilma hade 20 tänder och allt såg bra ut. Medan dom va där passade jag och Ludde på att ta en cykeltur till vallhov och spontanbesöka Johanna och barnen. 

Efter lunch och lek blev det allmänhetensåkning!
Det var en trött kille som kom in efter en heldag ute och eftersom vi var bortbjudna på kvällen valde vi att låta honom sova en stund:)
Gårdagen var underbar! Jag och kidsen började dagen i badhuset medan D åkte till stugan och förberedde lunch! ...
Både barn och vuxna tror jag hade en fantastisk dag.

Bollnäs är i final!!!!

Våren kom och våren gick... nu är våren här igen, undra om den är här för att stanna?!
Förra fredagen sov Ella hos oss:)
Köpte glass till mig och barnen. Varför lär man sig aldrig och köper lika glassar till alla! Min Magnum fick jag knappt smaka på...
Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!!!! Älskar att ha värt smultronställe även om det sätter tankar i rullning om vart vi ska bo, om vi ska bygga hus där och flytta dit, köpa mindre hus och bygga en bättre stuga på tomaten... osv....
Den här killen älskar matchtröjor och sport:)
Vår lilla konstnär! Vi har världens bästa förskola!
Älskar mitt arbete!

Bildbomb:)

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0