4 nätter kvar...

Vilmisen vaknade runt klockan 07.30 idag, vilket näst intill kan räknas som sovmorgon. Termometern stod på minus  nio grader och det hade nog snöat en decimeter under natten.
Så nu har vi vinter på riktigt:)
Efter frukost och lite mys i soffan bestämde vi oss för en tur till högbo för att gunga och kolla på djuren med Mikko, Helena och Ella. 


De vanliga gungorna var nerplockade så  våra sessor fick ta storgungan:)


Efter ett tag halvlåg dom:) och Mikko frös...

 
Lite bus vid klätterställningen hanns oxå med innan Vi bestämde oss för att en fika på marran var varmare...




Efter fikan tog jag och vilmisen en långpromenad i det kalla men underbara vädret. 


Vi hann i stort sätt bara hem efter promenaden innan vi bestämde oss för att åka ut till Helena, Mikko å Ella och fortsätta att umgås.  
 Tjejerna "hjälpte" bland annat till att diska:)) väldigt blött blev det....







De busade även i Nikitas säng... Vilma låg mest och skrattade medan Ella kastade mössor på henne. Det är så roligt att se hur de har utvecklats och att de nu faktiskt leker lite tillsammans. 


Måste erkänna att det är väldigt roligt att vi fick barn så nära inpå varandra. 12 dagar skiljer det bara på våra sessor. Mycket bra planerat av deras pappor under typ world cup:))

Nu blir det mys i soffan resten av kvällen för att ladda batterierna till i morgon då det blir lek å bus med Sofie och Ella. Givetvis ska vi även heja fram Saik till seger mot Vetlanda. Det gäller att ha mycket planerat så tiden går fort... Nu är det snart onsdag, fyra nätter kvar... Som jag längtar!!!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0