Ses snart igen....

Direkt efter vi lämnat Vilma på förskolan körde vi en dag i husets anda. Första stoppet blev xl bygg där vi valde golv både uppe och nere. Vi valde även lister och tapet till hallen där. Vi blev ocå någon katalog rikare på ytterdörrar... Många val ska göras... 

Stopp två blev happie homes där vi kom fram till vilken sorts klinkers vi ska ha i hallen, samt badrummen och tapeter till vardagsrum och matrum. 

Stopp tre blev huset för att se vad som hänt.. Nästan alla gipsskivor var på plats:)

Pyrets rum: 



Köket: tur att jag är oväntade om hur många råttor som sprungit där..


Efter huset blev det en lite paus då vi var till barnmorskan och kollade så pyret mådde bra. Allt såg mycket bättre ut. Jag hade ökat i vikt, pyret hade växt, hb:t hade höjts och ja, allt såg strålande ut sa hon. Hon ville dock att jag skulle ta det lite lugnt om inte vi ville att bebben skulle titta ut denna vecka.. Pyret är nämligen väldigt startklar och det är inte mycket som vill till för att den lille ska vilja komma ut inom kort och nu vill vi att det ska gå minst en vecka iallafall så D hinner hem igen:)

Stopp fem blev Ikea där vi gjorde de slutgiltiga ändringarna på köket, käkade lunch och hittade en säng vi båda två tyckte om:) 



Och Sist men inte minst blev det en sväng till mio för att få lite soffinspiration:) sen var det tro det eller ej dags att hämta V på förskolan:)

Vi passade då på att leka lite i lekparken innan mellis:)





Annars blev det bara massor av familjemys hemma innan det var dags att köra världens bästa pappa till tåget:(
Tur att vilmisen här, iklädd pyjamas är lyckligt ovetande om att det dröjer en vecka tills de ses igen... Men den här veckan kommer gå fort.... Lika fort, om inte fortare än alla andra veckor... Nu gäller det bara å hålla tummarna på att pyret inte tänker komma på en vecka eller två....


Älskar min lilla familj till månen och tillbaka... <3


Kommentarer
Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥

Åh vad roligt att välja golv och tapeter och så :D Längtar såå tills vi ska köpa radhus. Får se hur många år det är dit..^^ Kul ska det bli i alla fall! :)

Svar: Superkul men sjukt svårt!!!! Finns så massor!!!! Och för mig som har beslutsångest för minsta lilla blir det jobbigt😁 er tur kommer oxå snart:))
Maja

2014-02-06 @ 22:27:23
URL: http://sarahclasson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0