Söndag igen...

Veckan har återigen susat iväg... 


I fredag passade vi på att träffa Johanna och barnen för pannkaksmellis. Matilda lämnade Lou här en sväng när hon hade lite ärenden att utföra så vi testade på att vara fembarnsföräldrar :)

På kvällen hade jag och barnen mys själva då D va i Uppsala och kollade på match. Bollnäs vann med 3-4!! Vi håller tummarna på att han kan spela till igen till slutspelet! Han skadade sig på VM finalen vilket visade sig vara värre än befarat... Ludde är sympatiskadad!



Igår va vi och åkte skridskor på morgonkvisten! Ella och Vilma tyckte det va lika kul som alltid medan Ludde helst satt utvisad!

Skriv inläggstext 

Och dessutom har Ludde inte kissat i blöjan på även en vecka nattetid!!  Vår lille kille börjar bli stor! Men tror han kommer få ha blöja som kalsonger ett tag till nattetid innan vi slutar helt! Två nättter i rad har han ä en sovit hela natten i sin säng! Håller tummarna på att det håller i sig:)


Igår kom familjen Nordin/aarni hit på middag! Perfek avslutning på dagen!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0