2-1 i matcher!

Vi började gårdagen och sportlovet med att baka chokladbollar! Kladdigt va det men kul hade dom:) så det fick det vara värt. 


När bakningen var klar begav vi oss til vallhov för lite skridskoåkning:)

Sen vilade vi för att orka med matchen tredje kvartsfinalen på Sävstaås:) vilket resulterade i en skön vinst!!!


Träning pågår...
Bästa kompisarna...
Innan avfärd till Bollnäs!
Bollen "snoddas" kom upp på läktaren:)
Hockeypaus:)

Sportlov!!!!!

Veckan har sprungit iväg!!! Det känns på ljuset att våren är påväg trots att snön kommit tillbaka! Skönt för alla föräldrar och barn att snön kom lagom till sportlovet!


Slutspelet har börjat och det står förtillfället 1-1 i matcher mellan Bollnäs och Hammarby! Håller tummar och tår att Bollnäs vinner den matchserien!

Perfekt väder för friluftsdag!!!!
Magiskt! Jag och Ludde passade på att åka ut till stugan när Vilma var på gymnastik!
Vilma och Ludde byggde snögubbar efter fsk!
Resultatet av snölyktan dom byggde som mötte oss när vi kom hem från gymnastiken!
Ludde och Vilma fick följa med till mitt jobb:)
Förväntansfulla barn springer till gymnastiken! ( Luddes gymnastik)
Igår åktevi till kungsberget med hopp lite skidåkning, men efter över en timme i kö gav vi upp... sjukt mycket folk va det! Men lika glada var vi för det och istället åkte vi till familjen aarni/Nordin för mat och bus!
Lördagsgodis:)
Efter intag av godis :)

Bildbomb från helgen:)

Vilken helg!!!! Först trevlig middag och playdate i Bollnäs, sen match där motståndarna redan verkat gått på semester och sen Orsa och familjehelg!

À-K bjöd mig, Sandra och kidsen på mat:) kidsen fick pannkisar:)
Fullt ös innan matchen!
Ludde väntar på att pappa D ska hämta honom ...
Vilmas fantastiska sovställningar...
Vilmas debut i liften... helt onödig då hon åkte knappliften själv efter detta rullband:)
Lunch i toppstugan:)
Ludde pratade FaceTime i liften:)

Alla hjärtans dag...

Igår passade vi på att fira en dag förtidigt med middag på church street i Gävle! Kidsen älskade att slänga jordnötsskal på golvet(låt det inte bli en vana).


Idag firade jag och kidsen med lite skridskoåkning på sjön och fika:) när vi kom hade D överraskat med rosor och choklad...

Vilma har mer och mer börjat intressera sig för att skriva... och idag frågade hon om jag kunde säga bokstäverna i loui så hon kunde skriva dom och här är resultatet:)


Nu ska jag ner och mysa med min andra hälft som precis kom hem från träningen:)

Skriv inläggstext 

En bättre söndag i bilder :)

Skriv inläggstext 

Söndag igen...

Veckan har återigen susat iväg... 


I fredag passade vi på att träffa Johanna och barnen för pannkaksmellis. Matilda lämnade Lou här en sväng när hon hade lite ärenden att utföra så vi testade på att vara fembarnsföräldrar :)

På kvällen hade jag och barnen mys själva då D va i Uppsala och kollade på match. Bollnäs vann med 3-4!! Vi håller tummarna på att han kan spela till igen till slutspelet! Han skadade sig på VM finalen vilket visade sig vara värre än befarat... Ludde är sympatiskadad!



Igår va vi och åkte skridskor på morgonkvisten! Ella och Vilma tyckte det va lika kul som alltid medan Ludde helst satt utvisad!

Skriv inläggstext 

Och dessutom har Ludde inte kissat i blöjan på även en vecka nattetid!!  Vår lille kille börjar bli stor! Men tror han kommer få ha blöja som kalsonger ett tag till nattetid innan vi slutar helt! Två nättter i rad har han ä en sovit hela natten i sin säng! Håller tummarna på att det håller i sig:)


Igår kom familjen Nordin/aarni hit på middag! Perfek avslutning på dagen!!!

Äntligen nytt bord:)

Efter många fram och tillbaka har jag äntligen fått ett större bord. Med iläggsskivorna blir det tre meter vilket givetvis resulterar med fler sittplatser de gånger vi behöver det. Jag fick dock ge med mig om ett vitt bord men är. Öns iallafall:)



VM-GULD!!!!

Skriv inläggstext 

Äntligen final!!!

VM i Sandviken blev nog tyvärr inte alls som många förväntat sig... ojämna matcher  finns det inte så mycket att orda om då det blir så om man inte tar bort kvartsfinalerna! Att publiken sviker är tråkigt för stämningen på läktaren och  säkerligen tråkigt för spelarna, men ändå väldigt kul med ett VM på hemmaplan!


Igår efter semifinalvinsten mot Norge passade vi tjejer/fruar på att träffas lite för god mat och dryck:)

Nu inväntar vi en spännande final!!! 

Snart är det helg!!!!

Tiden springer iväg! Bandy och jobb hela veckan lång!

Igår vinst mot Kazakstan och idag mot Ryssland:) i morgon väntar kvartsfinal mot Tyskland... Norge vann mot Tyskland med 17-3 så någon spännande kvartsfinal kan vi dessvärre inte räkna med...
Nu längtar jag till lördag, semifinal och en trevlig middag med tjejerna:) 
 

Skriv inläggstext 

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0