Badbus med bubblor

Vilma var helt lyrisk när hon fick bada skumbad. Samtidigt som Vilma badade skickade jag sms med Charlotta. Ingen Ture än, men snart så! Nu skickar vi massor av energi till henne å hoppas ser dagens ljus för första gången innan midnatt så han oxå kommer fylla den 30:e 











Familjemys

Sitter nu i soffan och njuter, lyssnar och ler när jag hör mina älsklingar bada i bakgrunden. Mitt hjärta smälter<3



När dom badat klart ska jag lägga mig i ett varmt bad för även idag har vi trotsat vädret och varit i lekparken fast det regnat. Vilma åkte rutschkana som aldrig förr, nu äntligen vågar hon åka själv fast dom är lite större.




Vi passade även på att gräva lite i sandlådan, inte det minsta mysigt vill jag lova. Destå bättre var det att gunga!



Vilma har nu oxå börjat förstå hur man tar fart själv på hästen, vilket verkar vara kul och uppskattat:)



Lunch

Dagens lunch gick toppen å få i sig:)) gotjejen var på toppenhumör å jag riktigt känner hur glad hon är när hon får vara med oss båda<3













Ryssväder

Idag är det riktigt ryssväder här, grått p regnigt men det finns ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder så ute har vi varit hela familjen:)



Innan vi gick testade vi och sätta i tofs å spänne i vilmas hår och hör å häpna tofsen fick nog sitta i flera minuter medan spännet faktiskt sitter kvar än:)





Nu sitter vi i soffan å fikar lite. Vi hittade något som liknade rånen hemma som Vilma smaskar på. Tror själv de skulle vara goda med smör och ost men annars smakade de inte mycket, men Vilma är nöjd och det är ju viktigast:)

Bara vi får vara tillsammans

Vi har haft en underbar dag, vi har alla varit lite trötta men glada över att få vara tillsammans.
Vi var i lekparken utanför oss en stund på eftermiddagen så Vilma fick leka av sig innan ett mysigt kvällsbad med mig.







Nu sover sessan gott i sin säng och vi har myst ner oss framför idol med massor med godis å chips:))

Emmaljungan

Är ändå för bra tycker Vilma:) rymlig å skön att sova i, tur att vi hade två...

Vimlas första skrapsår på näsan uppkom igår när hon stod på näsan... 



Pappa överraskade med massor av nya leksaker till vilmisen, så vi har en väldigt lycklig tjej här hemma nu. Ny docka, vagn, bilar och pennor så nu är det full fart innan fikat och en tur till lekparken:)







Tack svärmor:)

Vinterhyn är räddad:))

Gårdagen

Vi började dagen med öppna förskolan i vallhov. Nästan hema mammagruppen var där med sina kottar, dock saknades några. Vi fick iallafall till en gruppbild med de som var där:)



När öppna var slut gick jag raka vägen hem och packade medan Vilma sov som en stock på utsidan:)



Vi hann även göra några ärenden innan det var dags å bege sig till drälinge för middag. Svärfar fixade mat å fika och körde oss sen till Arlanda. Allt flöt på och flyga på kvällskvisten är nog vår grej.



Vilma somnade när vi startade och vaknade när det var dags att kliva av planet.
Väskorna hade kommit när vi gått igenom säkerhetskontrollen så det var bara å gå ut och där möttes vi av pappa D, helt underbart!!!!



Väl hemma var det bums i säng! Nu väntar en underbar höstdag i ett soligt Moskva:)) 

Längtar till i morgon...

Ikväll vankas det packning och i morgon kväll åker vi! Som vi längtar.
På kvällskvisten har vi testat nya overallen och Vilma kommer glatt med mössan på huvudet så jag antar att hon förstår att den ska vara på när det blir overalltid eller så är bara mössan en rolig leksak, den å alla skor å stövlar:)






För inte behövs overallen för att ha mössa:)



Jag tycker verkligen det är mysigt med höst, helst dagar som denna med strålande sol:)
Ne nu lär jag springa upp på vinden och hämta väskan å hålla tummarna på att inte Vilma vaknar...

Sigridsgården

Idag gick vi och mötte upp Annika å Maria plus barnen och gick till sigridsgårdens öppna förskola. 



Det var mysigt men lutet där, god fika och trevliga föräldrar å barn:)
Vilma och Alice utforskade som vanligt stället tillsammans och jag tror det fick godkänt:)






Vilma som är totalt orädd och verkar tycka om att vara i centrum satte sig i mitten å börja bygga lite:)
På sångstunden gick hon runt och delade ut marackaser när hon tröttnat på att sitta still. 





Nu ska vi göra några ärenden, bland annat köpa massor av svenskt godis som jag tror pappa D kommer uppskatta i morgon. Även kaffe, välling och gröt står på handlingslistan men det känns inte lika viktigt;) 

I morgon åker vi!!! Längtar!!!!

Nya napphållare



Vilken dag:)

Efter ha väckt sömntutan hade vi en supermysig eftermiddag på badhuset. Affe å Vilma plaskade i kapp och jag å maria satt mest å pratade. När vi kände att barnen var nöjda blev det grötmellis kafeterian och lite smått å gott för oss:)


På kvällskvisten kom mallan, Therese å Vidar hit på spontanfika. Mallan hade med sig äppekaka å choklad och jag behövde bara bjuda på te. Vilken lyx, gott var det och trevligt hade vi:)

Nu myser jag i soffan, borde städa men jag orkar inte! Ibland får man vara lat...

Zzzz...

Vilmisen var nog trött... Hon sover än, jag har iallafall packat väskan och är redo för badhuset:)



Vi har iallafall skjutit upp vår date till kvart över, men klockan går fort när man inte vill att den ska göra det. Måste nog fast det skär i mitt hjärta väcka henne nu om vi ska hinna...

Myyys

Förtillfället ligger jag och vilmisen i sängen för lite vila efter lunchen. Själv hade jag tänkt att gå upp och städa men det är alldeles för mysigt här så jag stannar kvar.



Hösten är iallafall här nu, det blåser polarvindar ute och jag hade inte ett dugg lust att gå ut för att få henne å sova. Vid klockan två ska vi möta upp Maria å affe på badhuset för lite bad å bus. Det var ju ett tag sen nu så jag hoppas verkligen att hon fortfarande tycker det är kul:)

Måndag=vallhov

På måndagarna har det blivit till en vana att gå till öppna förskolan i vallhov och det är näst intill samma barn och föräldrar där. Vi går även dit på torsdagarna och jag tycker nog helt klart att vallhov är bäst. På onsdag ska vi testa hur det är på Sigrids gården.

Vilma började iallafall med att åka rutschkana med Alice.


Efter sångstunden passade Vilma på att kidnappa dockan som fröken har för att inte känna sig barnlös.



Medan vi föräldrar fikade passade Vilma, Alice å Elton på att busa i tamburen. Tur att de är lättroade:)



Vilma och Elton passade även på att leka lite med några gubbar. Eller rättare sagt Elton lekte och Vilma kollade snällt på:)





Efter öppna förskolan hade vi lunchade med Charlotta på livingroom. Även idag var maten smaskig, tror faktiskt jag hade kunnat äta där varje dag utan att tröttna. När vi tröttnat på livingroom gick vi hem till oss och lekte av oss. Vilma passade då på att provligga/leka med Charlottas blivande sons present. Vi tänkte att det var lika bra att ge den innan så den luktar mamma när han väl kommer till världen.



På eftermiddagen/kvällen bidde det en härlig höstpromenad och Vilma somnade efter många om och men som en stock:)



Öppna förskolan

Nu är vi redo för en solig promenad till vallhov för lek å bus med alla barn och föräldrar:) efter vankas det lunch med Charlotta, mys...

Ny telefon:)

Så från och med nu är jag anträffbar igen:) vilket känns väldigt bra, men å andra sidan har det varit ganska skönt å leva utan att kolla Aftonbladet, Facebook och instagram med jämna mellanrum:)

Idag har vi varit ute hos josse å fikat lite. Vilma älskar verkligen hundarna och är tyvärr totalt orädd...

Hon vill bara klappa å gosa med dom så mycket det bara går. 
När vi kom tog hon bumbums koppel, gick efter henne och skulle trä det över huvudet på henne...

Vilma var även hemskt nöjd med att hon fått låna josses plånbok för lek och givetvis satte hon sig i med hundarna för att stoppa i och ur alla kort, kvitton å pengar...


Test

Knvtylds

Testing....


Ny telefon... 

Barnkanalen

Vi börjar morgon med lite mysfrukost och barnprogram. Vimla kom just och visade att hon ville testa sina nya gummistövlar så nu springer hon glatt runt i dom:)
 

Väntar...

Vill bara sova men väntar på att tvätten ska bli klar, tydligen är det säkrast att tvätta när vimla sover:))

Drömmer mig bort...

Har nu hittat ett fint hus... till ett rimligt pris och precis i min och älsklingens stil tror jag, lagom stor och väldigt mysigt.... Ligger bara lite tokigt... Men spelar det egentligen någon roll vart det ligger? Vi har ju bil:)
 

Tvätthjälp...

I morse bestämde jag mig för att tvätta lite handdukar och som vanligt när jag tvättar nu för tiden tömmer jag först tvättmaskinen på diverse saker så som nappar, tallrikar, gosdjur och mycket annat. Tror bestämt att hon ser oss lägga in saker i både diskmaskinen ovh tvättmaskinen och vill liksom bara vara duktig och göra desamma som oss. Så alltså när maskinen var tom på grejer började jag lassa in handdukar och vilmisen hjälpte till. Efter det att maskinen gått några minuter tyckte jag att det slog lite märkligt i tvättmaskinen och frågade vilma vad hon stoppat i flört kul...mest på skoj men men.... å när jag väl fick upp maskinen hittade jag min mobil där alldeles dränkt:( inte kan jag skälla på henne för det förstår hon ju inte iallafall. så nu är jag iallafall telefonlös igen:( men förhoppningsvis bara till i morgon....
 
 
idag har vi annars bara haft maja och vimla tid. Vi har varit  ute och lekt i det fina vädret, varit i Valbo och strosat, där passade vi på och köpa gummistövlar till vimla och äta. Känns som gummistölvlarna snart kommer komma till användning.
 
det tråkiga med hela telefon incidenten är nog att jag inte kan spontanblogga å ta kort och att det var hemskt drygt å sitta här vid paddan å skriva. Tog iallafall ett kort i kväll med paddan(hemskt dålig kvalitet) På en liten pall jag köpt till vimla. Den får helt enkelt vara den enda bilden från dagen....
 

Fiskpinnar

Idag fick Vilma äta fiskpinnar till middag för första gången i sitt liv. Å jag tror hon tyckte det var helt ok:) hon var iallafall glad efter och det tar jag som ett bra tecken:)

Kvalitetstid

För det första tog Vilma sovmorgon till klockan 07.30 vilket var helt underbart. Vi började dagen med mysfrukost framför Barnkanalen och sen en snabb promenad till affären innan vi tig bilen ut till Sofie i oppala där det bjöds på lunch.
Hon hade lagat en fantastiskt paj till oss och mackisar och korv till Vilma.

Efter lunch tog vi en promenad i det underbara höstvädret och jag fick provköra deras nya leksak. Att det det skulle vara så kul å köra fyrhjuling hade jag aldrig trott?!?! Även Vilma fick provåka(vi hade då en maxfart på 5km i timmen) men hon tyckte det var mycket intressant och satt å brummade i kapp till ljudet av motorn.

Vi hade en riktigt mysig dag där ute helt enkelt. Å varje gång jag är där blir jag ännu mer sugen på ett eget litet hus att rå om och få inreda. De har verkligen fått det jättefint.

Sep. 19, 2013

Morgon startade med en frisk promenad till vallhovs öppna förskola. Det var riktig höstluft ute, solen försökte tränga sig igenom molnen och det verkade bli en riktigt fin dag... Men ack vad jag bedrog mig:(

Efter sångstunden öste nämligen regnet ner, något jag inte riktigt haft med i min beräkning när jag tog på mig kläder... Är huvudet dumt får kroppen lida... Tur att Annika lånade ut sin jacka så slapp jag bli helt dyblöt.

Efter öppna förskolan vankades det lunch med tjejerna på livingroom. Måste erkänna att det är ganska mysigt med lite lunch sällskap då och då när jag oftast lagar både lunch å middag hemma till mig å vilmisen.

Vi har även hunnit med å göra lite ärenden och gått på en mysig höstpromenad med mallan:)

Nu är det glass och idol för hela slanten. Vilma sover sen länge och jag bara göttar mig:)

Vår mystjej<3

Gillar att leka med bebisarnas leksaker:))

Silas provar ny frisyr

Vilma vägrar ju nu mer att jag sätter upp hennes hår. Idag testade Helena att sätta upp en liten tofs på silas och den fick sitta kvar så länge jag minns iallafall:)

Vilna å Alice busar

Våra mamma hjärtan smälter när våra sessor busar på öppna förskolan<3

Godnatt

För att orka med morgondagens öppna förskola i morgon gör jag nu Vilma sällskap bland kuddarna.

Mitt stora hjärta sitter i natt på ett plan till någonstans långt bort i Ryssland för fler matcher i ryska cupen. Saknar honom massor men nästa torsdag ses vi ju igen och det ska bli helt underbart <3

Nya vagnen:)

När lunch och mellis var uppätet passade jag och vilmisen på att testköra nya vagnen. Tror både hon och jag var väldigt nöjda med resultatet. Vilma satt och småpratade med hunden hela promenaden. Helt underbart att se å höra:)

På eftermiddagen kom Johanna förbi på lite paj å tjejsnack, mys<3

Öppna förskolan

Idag testade vi stensättas öppna förskola. Det var både kända och okända ansikten där, bra sång stund, gott fika och vilmisen verkade stortrivas även där. Jag och Annika passade även på att avsluta med en liten promenad:)

Nu sover Vilma gott ute i vagnen och jag njuter av lugnet med en kopp kaffe:)

Tack Charlotta

Idag har varit en riktigt bra dag. Vi har hunnit med en promenad, lång lunch på livingroom med några underbara mammor och deras barn, tränat och bara myst.

På promenaden mötte vi Maria och alfons.
Lunch på livingroom var helt i min smak och Vilma somnade efter många om och men lagom till kaffet.
När det var dags för träning kom Charlotta hit och busade med Vilma.hon brydde sig inte ett jota när jag gick utan bara vinkade glatt och sprang till Charlotta å lekte.
Träningen gick bra, känner mig verkligen som en ny människa när jag får röra lite på mig. Jag passade även på att handla innan jag åkte hem.
Väl hemma möttes jag av världens gladaste unge som egentligen inte hade tid å hälsa på mamma utan ville hellre busa mer...
Charlotta fick många kramar innan hon gick och jag tror Vilma redan längtar efter nästa gång de ska busa:)


Provsittning på morgon kvisten:)

Gräsänka igen

I eftermiddags körde vi in hjärtat till Gävle bro där bussen hämtade upp honom för vidare färd till Arlanda. Vårt vi ses snart gick bra. Vilma vinkade och jag höll tårarna inom mig. Som sagt, det är nio dagar tills vi ses igen. Redan på onsdag flyger dom vidare för ytterligare gruppspel i ryska cupen och lagom till de kommer tillbaka till Moskva åker vi dit. Konstigt nog längtar jag lite till kvalitetstiden vi får i Moskva som vi aldrig hade fått hemma.

Jag och Vilma passade även på att hämta hennes nya vagn innan vi åkte tillbaka till viken. När jag såg storleken på paketen insåg jag att den måste vara i massor av delar och tyvärr stämde det:S
Som jag kämpat ikväll, hur svårt ska det vara att sätta ihop en vagn?!?!?! Nu är den iallafall färdig att använda så i morgon får vi se om Vilma gillar sitt nya vrålåk:))

Och jag säger nog här med godnatt:)

Lunch på bolaget

Idag är segdragna för mitt stora hjärta att flyga tillbaka till Moskva men va 17 gör det när jag vet att vi ses om 9 dagar igen.

Vilma sov igenom hela lunchen och vi fick lite vuxentid tillsammans<3

Champions cup segrare:)

Vi vaknade lite tidigare än vad vi tänkt idag, men så är det att ha en underbar litet charmtroll i familjen<3 går gärna upp ännu tidigare om hon vill det för hon är vårt allt.

Frukost buffén var minst lika god idag. Vi satt länge och smaskade vilket resulterade i lite för mycket mat i min lilla mage men det får man ta dagar som dessa.

Efter frukosten åkte vi in till Bollnäs och strosade lite. Vilma fick leka av sig i lekparken innan vi gick ner till vattnet och kollade på en tävling för radiostyrda båtar. Samma tävling var även förra året under Champions cup. Då var Vilma lite mindre och inte det minsta intresserad, i år satt hon på pappas axlar och gjorde brummläten:)

Vi passade på att ära lunch i Bollnäs och bestämde nog då att jag var för trött för att stanna till kvällens final, tråkigt men sant. Det skulle bli för sent för lilla V oxå.

Resan hem gick bra, borta bra men hemma bäst. Jag och Vilma hejade iallafall fram dynamo till seger från soffan. Jag åt glass och Vilma majakrokar:)

Nu inväntar vi en trött hjälte, längtar!!!!

Bästa platsen

Radiostyrda båtar

Lekparken

Final

Matchen gick som förväntat och dynamo vann. Nu väntas final i morgon, troligtvis mot Edsbyn.

På matchen satt vi uppe i värmen. Vilma kunde då springa runt och jag behövde inte oroa mig för alla trappor som annars finns i arenan.

Heja heja:)

Frislag!!!

Vår lilla stuga

Sep. 14, 2013

Idag började vi dagen med en brakfrukost i restaurangen. Väldigt gott var det och proppmätt blev jag.

Efter frukosten åkte vi in till Bollnäs och sålde vilmas första vrålåk. Tack för den här tiden kära vagn och hoppas dina nya ägare får användning av dig snart:)

Vi har även hunnit med fika hos familjen Hellmyrs och lunch på stan. Nu sitter vi bara och slappar utanför stugan medan Vilma sover innan det är dags för matchsamling för hjärtat.

Sep. 13, 2013

En härlig dag börjar lida mot sitt slut. Vi har hunnit med en promenad med tjejerna, fika med Charlotta, åkt till Edsbyn och hejat fram dynamo till seger i Champions cup.

Nu ligger vi utslagna framför tv:n i stugan. Vi bor superbra, ett eget lite mysigt hus fick vi där allt finns. Så vi ska absolut inte klaga.

I morgon vankas det mer bandy och lite mys med familjen Hellmyrs.

Kompishäng

Ikväll blev det både tjejsnack, grabbanack å minitjejsnack:)) vi gjorde det lätt för oss och beställde pizza från torggrillen. Förmodligen gör de sandvikens största pizzor(väldigt goda oxå).Till efterrätt blev det Helenas hemmabakade äppelkaka så när det var dags för hemgång kändes det som jag rullade ut till bilen, mätt å go helt enkelt:)

Sep. 12, 2013

Nu har vi precis kommit in efter en liten promenad i Stadsparken och väntar på att hjärtat ska komma hem från byn. Han borde komma hem glad då de vann med 13-1.
Ikväll blir det middag med familjen Nordin/Aarni:) skönt med kvalitets tid med vänner en annars tråkig torsdag:))

Öppna förskolan

Som vanligt var det fullt ös på öppna förskolan. Vilmisen började direkt leka och struntade i att jag existerade.

Morgonaktivitet:)

Det har målats på smedsgatan diagonal öppna förskolan och bu är det dags för oss att möta upp de andra barnen och föräldrarna.

Forewer

I förrgår var vi hos Julia och fick information om forewers produkter och igår kom leveransen. Så nu ska Vilmas kropp vara mjuk å go i vinter och hjärtats förkylningskropp ska försvinna lite snabbare hoppas vi.

Heja Saik:)

Vinst igår med 7-6 och jag tror nog de kommer vara ett final lag även i år:)

Glömde ta några kort därför kommer två fina kort i saiks färger:)

Underbart väder:)

Mossan kom och hämtade D klockan 07.30 idag vilket gjorde så vi hann äta frukost tillsammans:)

När D tränade passade jag å V på att tvätta och bädda rent hemma innan det var dags för dagens utevistelse. Strax efter vi kom in kom hjärtat hem igen å vi fikade lite.

Nu blir det kettelbell för mig innan vi ska bege oss ner till arenan för att heja fram Saik till seger mot zorky.

Träningsledig sambo

Idag var D helt ledig från träning och vi passade på att utnyttja det med lite ärenden:)

Det blev först en sväng till barnenshus där vi köpte lite smått å gott till Vilma. Tänk att man aldrig kommer därifrån under 500 kronor?!?! Märkligt!

Efter barnens hus hann vi med en snabbis till toys dör vi köpte en barnvagn till V och sist men inte minst blev det lunch på Ikea. Vilmisen åt barnpastan med god aptit.

Väl hemma i viken somnade Vilma härligt i vagnen och vi passade då på och ta en fika på stan.

Vänskap

Mys med pappa

Playdate:)

För tillfället sover vilmisen djupt efter massor av lek å bus så hon orkar med å leka lite när lilla söta Lilly kommer och hälsar på för mer lek och bus:)

Öppna förskolan:)

Hjärtat åkte iväg till Edsbyn klockan 06.30 å strax efter vaknade lilla hjärtat för morgonmys och bus.

Vid nio tiden tog vi en promenad till vallhovs öppna förskola där vi mötte upp Annica å Alice plus alla andra goa mammor och barn:)

Vilmas nya kompis:)

Farmor tog fram pappa D gamla gosedjur, något stor men en succé:))

Vilma <3 Gabbe

På matchen idag och lika så efter var det bara Gabbe som gällde:)

Kusinerna:)

På väg hem passade vi oxå på att kolla på Mange å jennys nya hus som nu är näst intill klart å hur fint som helst!!!

Kusinerna passade på och leka lite i grushögarna:)

Hemma💗

Efter en helt underbar långhelg i Uppsala är vi hemma i viken igen.

Mina köra svärisar har varit helt underbara och skämt bort mig å vilmisen massor. Dom har helt enkelt varit helt underbara.

Förutom massor av mys i drälinge har vi hunnit med och heja fram Sverige till två vinster mot Finland och träffat Angelica.

Nu blir det mys i soffan<3

Sep. 07, 2013

Morgonmys med såpbubblor

Hejat på pappa

Väntar på pappa

Isak å Vilma

Öppna förskolan

Vi hade en mysig morgon med alla härliga barn, föräldrar och ledare:)

Framme i drälinge:)

Gräsänka igen...

Klockan 06.30 åkte D till Uppsala för en läkarundersökning och landslagssamling.

Vi håller nu på att göra oss ordning för en playdate med Annica och Alice på öppna förskolan i vallhov.

Hjärtat hemma

Idag har vi försökt få mycket tid med varandra men även försökt att få nödvändiga saker gjorda.

Vi cyklade en sväng tillsammans, tog en promenad och kollade på ett intressant hus(dock väldigt mycket rust), vi har städat lite hemma, D har rört på sig för att få igång kroppen efter sjukdom och jag har tränat.
När jag kom hem från träningen stod middagen på bordet vilket inte hör till vanligheten:) LYX:))

Nu ska vi bara mysa i soffan med massor av godis och glass:)

Nya skor:)

Igår fick jag nya promenadskor och idag kom mina efterlängtade primeboots:)) trodde aldrig att jag skulle köpa ett par men min andra hälft tyckte jag var värd ett par och förhoppningsvis kommer jag få premiäranvända dom på någon av landskamperna i helgen:)

Paus:)

Lycklig tjej:)

Redo för landskamper i helgen:)

Vilmas första höst och vinterskor är inskaffade:) tro det eller ej men dom är rosa och det var ett riktigt fynd från kavat:)

Förbereder lunchen

Det är bäst å passa på och förbereda så mycket man kan när vilmisen leker på själv:)

Morgonläsning

Morgonbus

Sep. 02, 2013

Eftermiddagen och kvällen har vi mest myst, kollat på idol, ätit bullar, lekt och räknat timmarna till D är hemma igen...

Klockan 12.45 ska vi hämta honom i morgon<3 längtar massor, nästan så jag kan tänka mig att gå å lägga mig nu så det blir morgon fortare:))

Lunch med Emma

När jag och vilmisen ätit frukost åkte vi in till Gävle och strosade lite med Emma. Vi har inte setts sen dopet så det fanns mycket att prata om:) vi åt lunch på brända och avslutade med att göra några ärenden innan det var dags för Emma att gå till jobbet.

Vilma tydde sig direkt till Emma. Hon fick en lång go kram när vi skulle säga hej då<3 längtar redan till nästa gång vi ska ses!

Bullbakning

Eftersom min älskling varit sjuk sen vi åkte därifrån och varken fått träna eller spela tyckte jag han va värd lite goda kanelbullar:)) det ligger i skrivande stund fem i min mage men å andra sidan är det många månader kvar till beach 2014:))

Lek på smedsgatan :)

God morgon:)

Morgonen har börjat på ett lysande sätt. Vilma har varit på ett toppen humör! Undran hon känner på sig att pappa kommer hem i morgon. Som vi längtar!!!! Nu håller vi tummarna på att han är frisk för tyvärr har han varit sjuk sen vi åkte:( kanske är det för att han saknar oss oxå...

Väskor..

Vilma älskar väskor och alla hon ser vill hon bära och får hon chansen plockar hon gärna ut allt innehåll oxå;)

Trött tjej

Ikväll somnade Vilma på fyra röda när jag la ner henne i sängen och jag tror nog att jag ska knoppa in relativt snart jag oxå så kanske jag är pigg å glad i morgon bitti:))

Gunga är kul:)

Vår klätterapa

Morgonbus i sängen

Mysdag med mitt lilla hjärta <3

Idag har vilmisen fått all min uppmärksamhet. Vi började med mysmorgon i sängen. Jag låg kvar under täcket medan hon studsade upp och ner mellan sänggaveln och sängen. Hon var nöjd så i en halvtimme innan hon klättrade ner från sängen och tassade ut i vardagsrummet å då var det bara att gå upp:)

Vi åt frukost och satte in lite kort i ramarna innan det var dags för vilmisens förmiddagslur.

Efter lunch gick vi till lekparken och fick lite frisk luft innan vi fortsatte med innelek och mys:)

Promenad

Vilma sover gott i vagnen och jag har inte hjärta att väcka henne för att gå in, så nu står jag snällt utanför och väntar på att hon ska vakna efter en lång och härlig promenad :)

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0