Skolångeat.se

Idag började vi morgonen med en lång frukost och promenad. Vädret var väl inget vidare, men välbehövligt för oss alla tre att komma ut lite.

Vi lagade lunch tillsammans, vilket inte händer allt för ofta:) å vilmisen satt snällt i bumbon och lekte.

När lunchen var uppäten kom josse förbi på en pluggeftermiddag och hjärtat tog med sig Vilma på en utflykt till arenan för lite snack med grabbarna.

Just nu känns skolan så tung! Redovisning på redovisning på redovisning känns det som! Urkas malurkas och dessutom får vi en hemtenta på torsdag som ska göras:( inte det minsta kul när man bara vill vara en familj och mysa.

Nu på eftermiddagen har vi iallafall hunnit med en snabb utflykt till Gävle och köpt en stol till vilmisen. Håller nu tummarna på att den blir fin och att vi gjorde rätt val när det blev en vit?!! Ett kanske lite tråkigt val?! Vi får helt enkelt se när den är färdigmonterad.

Nu blir det iallafall pizza och kanske kommer Joel förbi och säger hej:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0