Sjukling...

Sandlådan färdig och dags för lunch när  Vilma inte alls va något vidare sugen på att äta. Vilket egentligen inte är något ovanligt men idag kändes hon dessutom varm... Vi tog tempen som stannade på 39,7 grader... Så det var bara att konstatera att vår sessa hade feber för andra gången i sitt liv.

Hon somnande på direkten efter lunch. Fikan som var bestämd med Marie, Tessan och Måns vid huset fick jag och Ludvig göra själva. Som vanligt var det väldigt trevligt å träffa dom fast det är så långt i mellan gångerna vi ses.

Efter fikan bytte jag av D hemma och han åkte till huset och fixade igen. Svärfar var där och målade idag oxå med fokus på alla element om jag förstod det hela rätt  och fint blir det.

Vår sjukling har iallafall varit relativt pigg och inte verkat något nämnvärt sjuk... Hon hade i tofsarna längre än vanligt vilket kanske kan ha varit ett bevis på att hon inte var helt frisk;)







Tänk om man kunde få vara så där söt å pigg när febern hälsar på...

Vi tog faktiskt till och med en sväng till huset för lite frisk luft och invigde sandlådan en snabbis med lite mellis och Vilma älskade den.


Middag åt hon mycket bättre... Vilket kändes bra. 
När vilma somnat passade på att äta sushi för första gången sen graviditeten vilket var väldigt gott:))


Nu har vi precis givit Vilma sin första Alvedon sen hon föddes och Ludvig får lite nattkrubb. Så nu håller jag tummarna på att hon kryar på sig under natten och åtminstone har lite mindre feber i morgon. Det är nämligen svårt och hålla henne lugn när hon är så pigg och aktiv. Egentligen borde hon väl bara vila eller hur gör man när barn är sjuka och bara vill leka som vanligt?!


Kommentarer
Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥

Man leker :) Det går inte att tvinga dom att vila ;) Har låtit Julia röja det hon orkar och sen får hon vila/sova när hon vill :)

Svar: Det är väl så men det känns så konstigt... Hon vill ju inte sova mer heller...snarare mindre än vanligt på dagen men som vanligt på natten. Håller tummarna på att hon är bättre i morgon...
Maja

2014-04-06 @ 21:01:42
URL: http://sarahclasson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0