Solen lyser med sin frånvaro...

Gårdagen bestod av förmiddags lek och bus med Therese och Vidar innan vi begav oss till Gävle för att köpa inredning till badrummet. På k-rauta var det inte bara vi som behövde hjälp och efter efter ungefär en timmes väntande åkte vi därifrån utan det vi åkt dit för...

En något uttråkad kille bland hyllorna...



Istället för shopping blev det glass och lekparkshäng...





På eftermiddagen passade jag och mallan på att ta en tur till Valbo utan barn. Vi hann med en lång fika och en tur på Ikea innan middagen kallade.

På kvällen kollade jag och D på film för första gången på väldigt länge. Väldigt mysigt och välbehövligt för två trötta småbarnsföräldrar.

Natten var helt ok och Ludde sov iallafall till 05.20 vilket numer räknas som sovmorgon...



Efter lunch gjorde vi badhuset osäkert med Therese och Vidar. Tror Vilma kommer sakna Vidar lite efter några dagars lek och bus ihop...hon gav honom en stor kram och en liten puss innan de skildes åt...




Rutschkanan var en succé för alla...







Lite snabbmellis och vila...




Och sen var den här dagen helt plötsligt oxå slut. Vi hann hem och äta middag och dansa lite till Bolibompadraken innan våra små kastade in handduken.

Nu blir det mys och en ny johan Falk film... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0