Rutiner

Vi börjar verkligen få in vilmisens rutiner igen. Hon vaknar mellan 6 och 7, leker med pappa till klockan 8 då de äter gröt och då brukar jag som tidigast komma upp:) runt 9.30 sover hon i ca en timme. Sen är det lek fram till 12 då det äts lunch. Hon får mellanmål vid 15 tiden och sen sover hon till runt 16. Middag intas klockan 18 och välling runt 19.30. Hon sover som en stock runt 20:) tjo ho:) men sen av någon konstig anledning vill hon vakna 22.20 och sen ungefär med 2-3 timmars mellanrum hela natten?! Varför vill inte vår älskade unge sova? Nu är det iallafall mycket bättre än förr då hon kunde vara vaken en gång i timman... Så allt går framåt och snart är vi säkert i mål och får sova vår första hela natt på 10 månader:)

För just idag ju Vilma precis 10 månader:) och tänk va mycket stumpan redan har varit med om:) hon har varit i Ryssland i tre gånger i sammanlagt ca 12 veckor. Hon har åkt Stena line till Kiel över ett veckoslut och varit på familjeresa till Mexico.

Hon kan krypa, började här i Göteborg:) hon ställer sig mot allt, idag klättrade hon några steg i trappan....allt går så fort... Vi hinner knappt med! Det känns som hon lär sig något nytt varje dag:)

Hon säger fortfarande inga riktiga ord, men mamma och pappa känns nära:)

Hon vinkar när hon känner för det och charmar de flesta hon träffar:) kan vara för de två små ruskig en till tänder som dyker upp när hon skrattar:))

Hon är verkligen det bästa som hänt oss<3 vet inte vad jag gjort utan vår lilla solstråle. Älskar dig mest Vilma Elsa Marielle Berlin



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bobberlin

Här kommer du kunna läsa om mig och min lilla familj. Vi har från och med denna säsong bytt Moskva mot Svensson livet:)) Bloggen är allt annat än välskriven då tanken är att våra nära å kära ska kunna läsa vad vi har för oss på dagarna:)

RSS 2.0